Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje
Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje
64,13

Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje

64,13

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje

Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje

De Leofoto LR-50 lever clamp is een snelkoppeling met quick-release hendel en NP-50 snelkoppelingsplaatje die als alternatief voor de gewone Arca-Swiss snelkoppeling van diverse Leofoto statiefkoppen gebruikt kan worden. De quick-release hendel maakt het vlot maar veilig wisselen van je camera's mogelijk.

Snelkoppeling van vliegtuigaluminium

De professionele LR-50 snelkoppeling is gemaakt van vliegtuigaluminium en daardoor zeer sterk maar toch licht van gewicht. De snelkoppeling is CNC-gefreesd uit één stuk lichtmetaal en uitgehold waar mogelijk om gewicht te besparen. Dankzij vergrendelbare quick-release hendel verwissel je razendsnel je snelkoppelingsplaatje. De 50mm brede 'klauwen' van de snelkoppeling zorgen daarbij voor een maximale vergrendeling van de snelkoppelingsplaat. De fijne gradenschaal op de LR-50 maakt het zeer precies positioneren van de camera mogelijk voor kritisch instelwerk en de ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat het horizontaal stellen van je camera geen enkel probleem is.

Verwisselbare snelkoppeling met NP50 plaatje

De Leofoto LR-50 weegt slechts 131 gram. De afmetingen zijn 50 x 61mm en de dikte is 22mm. Hij past op vrijwel alle statiefkoppen van Leofoto. De clamp wordt geleverd inclusief NP-50 Arca-Swiss snelkoppelingsplaat van 50mm lang en 44mm breed. De dikte is 10mm en het plaatje weegt 38 gram. Je schroeft het heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Dankzij de lengte van 50mm is het maximaal vergrendeld in de "klauwen" van iedere Arca-Swiss snelkoppeling. Aan de zijkanten van het snelkoppelingsplaatje is een gradenschaal aangebracht voor het zeer precies monteren van je camera op een panoramakop of macrorails.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppel adapter
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat NP-50
Geschikt voor merk Leofoto
Lengte 61 mm
Breedte 50
Hoogte 22
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LR-50 Quick Release Clamp met NP-50 snelkoppelingsplaatje of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice