Leofoto LH-47 Ball Head w/ QP-70N Quick Release Plate
Leofoto LH-47 Ball Head w/ QP-70N Quick Release Plate
249,00

Leofoto LH-47 Ball Head w/ QP-70N Quick Release Plate

249,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 83,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LH-47 Ball Head w/ QP-70N Quick Release Plate

Leofoto LH-47 balhoofd met QP-70N snelkoppelingsplaat

Het Leofoto LH-47 balhoofd is het op één na grootste balhoofd in Leofoto's LH-serie. Ideaal voor wie op zoek is naar een oerdegelijk, professioneel balhoofd met een flinke draagcapaciteit. De statiefkop is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor het gewicht zo licht mogelijk is gebleven, maar de kop toch extreem degelijk is. De LH-47 heeft namelijk een indrukwekkende draagcapaciteit van 22 kilo! De Leofoto LH-47 statiefkop met Arca-Swiss compatible plaatje is voorzien van een 1/4-inch statiefschroef, waardoor dit balhoofd te gebruiken is op vrijwel ieder statief.

Gebruiksvriendelijk en geavanceerd balhoofd

De LH-47 is geavanceerd en toch super gebruiksvriendelijk. Met de verstelknoppen aan de zijkanten van de kop bedien je de horizontale verstelling en frictie van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. Dankzij de dubbele inkepingen onder de kogel kun je razendsnel tussen verschillende beeldhoeken wisselen. Met behulp van de gradenschaal op de statiefplaat en de ingebouwde waterpas is de LH-47 zeer precies te positioneren.

Arca-Swiss compatible statiefplaatje

Dankzij het professionele en universele QP-70N Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje bevestig je de camera razendsnel op het Leofoto LH-47 balhoofd. Je schroeft de klem los, schuift het 70mm lange snelkoppelingsplaatje in de houder en schroeft de klem weer vast. Simpel en oerdegelijk. Uiteraard is dit snelkoppelingsplaatje ook te wisselen met een andere universele Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat. Ook met een Leofoto L-plate is de camera te bevestigen op dit balhoofd.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 22
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat QP-70N
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LH-47 Ball Head w/ QP-70N Quick Release Plate of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice