Leofoto Leveling Base LB-66
Leofoto Leveling Base LB-66
89,00

Leofoto Leveling Base LB-66

89,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 29,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Leveling Base LB-66

Leofoto LB-66 Leveling Base

De Leofoto LB-66 is een professionele leveling base met een ruime diameter van 66mm van zowel de statiefplaat als de basisplaat. De Leofoto LB-66 Leveling Base is ontworpen om te kunnen gebruiken op alle Leofoto statieven en uiteraard ook op andere statieven met een 3/8-inch statiefschroef. Dankzij het grote draagvermogen van maar liefst 30 kilo is dit een ideaal accessoire voor de professionele fotograaf die exact horizontaal wil kunnen werken.

Perfect horizontaal statief

Een leveling base gebruik je op een statief om een perfecte horizontale basis te hebben voor bijvoorbeeld een gimbal head, een panoramakop, een vloeistofkop, macrorails en zelfs voor balhoofden. Door de concave constructie kun je snel en eenvoudig een zuiver horizontaal platform realiseren zonder dat je de statiefkop zelf hoeft te verstellen. Schroef de leveling base op de statiefplaat van je statief met behulp van de 3/8-inch statiefschroef onderop, bevestig de statiefkop op de 3/8-inch statiefschroef bovenop en ontgrendel de leveling base met de hendel. Stel de kop horizontaal, klik de hendel terug en je bent klaar voor de actie. Om de statiefkop muurvast op de leveling base te zetten heeft Leofoto drie inbusschroeven aangebracht die naar wens vast te draaien zijn.

Leveling base van vliegtuigaluminium

De Leofoto LB-66 leveling Base is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Zowel de bodemschaal als de half-bolvormige statiefplaat zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken lichtmetaal voor maximale stabiliteit. Het totaalgewicht van de LB-66 is slechts 276 gram en de dikte van de LB-66 is 45mm. Dankzij de 66mm brede basisplaat en bovenplaat heb je maximale ondersteuning voor alle mogelijke typen statiefkoppen en macrorails. Het draagvermogen van de LB-66 is maar liefst 30 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele leveling base.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Levelingaccessoire
Statiefaansluiting 1/4"
Breedte 66
Hoogte 45
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Leveling Base LB-66 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice