Leofoto LPC-R5 L-plate voor Canon EOS R5
Leofoto LPC-R5 L-plate voor Canon EOS R5
84,99

Leofoto LPC-R5 L-plate voor Canon EOS R5

84,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 28,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LPC-R5 L-plate voor Canon EOS R5

De LPC-R5 is een Leofoto L-Plate voor de Canon EOS R5 systeemcamera. Deze robuuste L-bracket biedt maximale ondersteuning voor je camera, want hij ondersteunt de bodemplaat van de camera. De onderzijde en zijkant zijn Arca-Swiss compatibel, hierdoor is deze L-plate met elke Arca-Swiss statiefkop te gebruiken.

Canon L-plate met Arca-Swiss koppeling

De LPC-R5 L-plate is zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatibel. De L-plate meet 122mm x 38mm x 83mm en weegt 156 gram. Deze L-plate is weliswaar licht van gewicht maar toch bijzonder sterk. De onderdelen zijn namelijk CNC-gefreesd uit één stuk aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Daarnaast kun je van batterij wisselen zelfs als de L-plate onder je Canon EOS R5 is aangebracht, aangezien Leofoto de L-plate voorzien heeft van openingen voor toegang tot de batterijklep en de kabelpoorten.

Meer gebruikersgemak met een L-plate

Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto heeft L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Overige
Type statiefaccessoire/onderdeel L-bracket
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Lengte 122 mm
Breedte 38 mm
Hoogte 83 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LPC-R5 L-plate voor Canon EOS R5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice