Leofoto HX-25 Center column tilt adapter for tripod LX-254CT
Leofoto HX-25 Center column tilt adapter for tripod LX-254CT
71,00

Leofoto HX-25 Center column tilt adapter for tripod LX-254CT

71,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto HX-25 Center column tilt adapter for tripod LX-254CT

De HX-25 tilt adapter is een statiefkop om de middenzuil van het Leofoto Urban LX-254CT statief te kantelen zodat hij horizontaal boven het statief is gepositioneerd. Het kantelen van de middenzuil is erg interessant om voor topview en/of macrofotografie te gebruiken. Aan de haak aan het tegenovergestelde uiteinde van de camera kun je eventueel contragewicht hangen. Het maximale gewicht dat de HX-25 kan dragen is 8 kilo.

Combineren met het Urban statief

Het basisplatform met een diameter van 41mm heeft aan de onderkant een UNC 3/8-inch schroefgat waardoor deze kantelbare middelzuil adapter op de Urban statiefplaat kunt monteren. De middenzuil ( Ø 25mm) schuif je soepel door de ronde opening met anti-rotatie groef. De basis van de statiefkop kan horizontaal 360° draaien en kan verticaal 90° kantelen, beschikt over een ingebouwde waterpas en is instelbaar met een grijze vleugelmoer. Door het tandvergrendelingssysteem van de verticale draaischijf heb je meer controle tijdens het instellen van de verticale kantelhoek. Door het gebruik van carbon en lichtgewicht vliegtuigaluminium weegt de HX-25 slechts 202 gram.

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Adapter
Statiefaansluiting 3/8"
Geschikt voor merk Leofoto
Hoogte 122 mm
Diameter/doorsnede 41 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto HX-25 Center column tilt adapter for tripod LX-254CT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice