Leofoto HC-32 kantelbare middenzuil met 3/8-inch schroefgat
Leofoto HC-32 kantelbare middenzuil met 3/8-inch schroefgat
169,00

Leofoto HC-32 kantelbare middenzuil met 3/8-inch schroefgat

169,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 56,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto HC-32 kantelbare middenzuil met 3/8-inch schroefgat

De Leofoto HC-32 is kantelbare middenzuil die je zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken. Met de middenzuil in verticale positie verhoogt hij de maximale werkhoogte van het statief waar de HC-32 op gemonteerd is. Door de middenzuil te kantelen staat hij horizontaal boven het statief; wat erg interessant is om voor topview en/of macrofotografie te gebruiken. Aan de haak aan het tegenovergestelde uiteinde van de camera kun je eventueel contragewicht hangen.

Combineren met een statief

Het basisplatform met een diameter van 46mm heeft een 3/8-inch schroefgat waardoor deze kantelbare middenzuil op vrijwel elke Leofoto statiefplaat te monteren is. De basis van de statiefkop kan horizontaal 360° draaien en kan verticaal 90° kantelen, beschikt over een ingebouwde waterpas en is instelbaar met de grijze vleugelmoer. Door het tandvergrendelingssysteem van de verticale draaischijf heb je meer controle tijdens het instellen van de verticale kantelhoek.

10-laags carbon

De carbon buis heeft een slimme anti-twist gleuf die voorkomt dat de buis ongewenst om zijn eigen as gaat draaien. De buis heeft diameter van 32mm en heeft een lengte van 610 mm. Aan het uiteinde van de middenzuil kun je op de ø 54mm bevestigingsplaat een statiefkop naar keuze monteren. Het schroefdraad van de bevestigingsplaat is omkeerbaar met zowel een ¼-inch schroefdraad en een 3/8-inch schroefdraad. Door het gebruik van carbon en lichtgewicht vliegtuigaluminium weegt de HC-32 slechts 520 gram.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Middenzuil
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Lengte 610 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto HC-32 kantelbare middenzuil met 3/8-inch schroefgat of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice