Leofoto BV-10L videokop
Leofoto BV-10L videokop
299,00

Leofoto BV-10L videokop

299,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,65 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto BV-10L videokop

De hoogwaardige, professionele Leofoto BV-10L statiefkop is CNC gefreesd uit vliegtuigaluminium voor een maximale sterkte in combinatie met een laag gewicht en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft deze statiefkop speciaal ontwikkeld voor veeleisende videofilmers die een professionele videokop met een laag gewicht nodig hebben en geen compromis in kwaliteit willen.

Videokop van lichtgewicht vliegtuigaluminium

Omdat Leofoto de BV-10L CNC gefreesd heeft uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium is deze vloeistofgedempte videokop uiterst licht van gewicht. Met slechts 750 gram en een belastbaarheid tot maximaal 8 kilo statisch gewicht is dit een ideale kop voor bijvoorbeeld vogelspotters en natuurfilmers. Het gebalanceerde draagvermogen is 4 kilo, wat betekent dat je vrijwel alle spottingscopes, dslr- en videocamera's kunt gebruiken op de BV-10. De kop heeft twee ingebouwde waterpassen om hem gemakkelijk horizontaal te kunnen zetten en een lekker lange snelkoppelingsplaat met videopin om je camera of spotting scope perfect uit te kunnen lijnen.

Lange bedieningsarm

De lange bedieningsarm van de BV-10L videokop maakt rustige en vloeiende volgbewegingen mogelijk. Daarbij worden schokkerige beelden voorkomen door de vloeistofdemping van de kop. Leofoto heeft aandacht besteed aan de details, want de arm is bekleed met zacht rubber foam om koude handen te voorkomen bij natuurwerkers. De vloeistofkop kan maximaal 90° naar voren kantelen en 75° naar achteren. Bovendien kan de BV-10L video kop 360°om zijn as draaien, waarbij de fijne gradenschaal op de 60mm brede basisplaat panoramawerk gemakkelijk maakt. De mate van frictie is instelbaar met een grote draaiknop waardoor je altijd de regie in handen houdt.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.75
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties algemeen Voor video
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld, Waterpas kop
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PU-90D
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto BV-10L videokop of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice