Leofoto DC-50 QR Clamp for Arca and Manfrotto 200PL (inclususief baseplate)
Leofoto DC-50 QR Clamp for Arca and Manfrotto 200PL (inclususief baseplate)
25,00

Leofoto DC-50 QR Clamp for Arca and Manfrotto 200PL (inclususief baseplate)

25,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto DC-50 QR Clamp for Arca and Manfrotto 200PL (inclususief baseplate)

Leofoto DC-50 snelkoppeling voor Manfrotto 200PL

De bijzondere Leofoto DC-50 snelkoppeling is een losse snelkoppeling die op iedere 3/8-inch statiefschroef gedraaid kan worden. Dankzij deze handige snelkoppeling kun je Arca-Swiss compatibele en de Manfrotto 200PL snelkoppelingsplaten door elkaar gebruiken op je statiefkop. De DC-50 heeft in tegenstelling tot de meeste Manfrotto snelkoppelingen een schroefklem en geen verende klem.

Snelkoppeling van met 3/8-inch statiefschroef

De Leofoto DC-50 snelkoppeling past op iedere 3/8-inch statiefschroef en is daarmee eenvoudig te verwisselen. Dankzij de Manfrotto-compatibiliteit kun je op deze snelkoppeling Manfrotto snelkoppelingsplaten gebruiken, wat handig is als je meerdere typen statieven bezit. De DC-50 is CNC gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium en daardoor is zeer sterk maar toch licht van gewicht. Het schroefgat van de Leofoto DC-50 is 3/8-inch en de plaat weegt slechts 71 gram zonder snelkoppelingsplaatje. De afmetingen zijn 90mm x 50mm en de dikte is 20mm.

Geschikt voor Arca-Swiss of Manfrotto snelkoppelingsplaatje

De DC-50 heeft in tegenstelling tot de meeste Manfrotto snelkoppelingen een schroefklem en geen verende klem met quick release hendel. Die schroefvergrendeling heeft een gradenschaal op de klauw en daarmee kun je de Manfrotto 200PL of Arca-Swiss snelkoppelingsplaat net zo precies vastzetten als je wilt. Een ingebouwde waterpas helpt bij het perfect horizontaal stellen van je camera.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppeling
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Manfrotto 500 series
Model snelkoppelingsplaat BPL-50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto DC-50 QR Clamp for Arca and Manfrotto 200PL (inclususief baseplate) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice