Leofoto Combo L plate voor Nikon Z7
Leofoto Combo L plate voor Nikon Z7
69,00

Leofoto Combo L plate voor Nikon Z7

69,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Combo L plate voor Nikon Z7

Leofoto LPN-Z7 Combo L-Bracket voor Nikon Z7 camera body

De degelijke Leofoto LPN-Z7 Combo L-Bracket voor de Nikon Z7 systeemcamera is bijzonder licht van gewicht omdat de basisplaat en het L-stuk allebei CNC gefreesd zijn uit één stuk aluminium. Daardoor is er nergens meer metaal aanwezig dan nodig is, terwijl de Combo L-bracket niets van zijn sterkte verliest. Met een degelijke inbusschroef bevestig je de twee delen aan elkaar, maar je kunt ook alleen de bodemplaat gebruiken. De LPN-Z7 Combo L-bracket is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.

Arca Swis compatible Combo L-bracket

Leofoto heeft de LPN-Z7 voorzien van V-vormige Arca-Swiss snelkoppelingsgroeven, waardoor deze Combo L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible is. De L-brackete meet 104mm x 38mm x 81mm en weegt 82 gram. Je kunt gewoon batterijen verwisselen en kabels bevestigen als de L-bracket onder je Nikon Z7 camera aangebracht is, aangezien Leofoto openingen voor ruimte tot de batterijklep en de kabelpoorten heeft aangebracht in de L-plate. Ook kun je een polsstrap bevestigen aan het speciale oog op de basisplaat.

Een L-plate voor gebruiksgemak

Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel L-bracket
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat LPN-Z7
Geschikt voor merk Nikon
Lengte 104 mm
Breedte 38 mm
Hoogte 81 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Combo L plate voor Nikon Z7 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice