Leofoto CF-8 universal conversion adapterUNC 1/4 screw1+
Leofoto CF-8 universal conversion adapterUNC 1/4 screw1+
15,99

Leofoto CF-8 universal conversion adapterUNC 1/4 screw1+

15,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto CF-8 universal conversion adapterUNC 1/4 screw1+

De CF-8 Multi adapter is een rechthoekig blokje met aan elke zijde een UNC ¼-inch schroefdraad. Zo kun je aan elke zijde een accessoire met UNC ¼-inch schroefgat bevestigen. De CF-8 plaats je op een statief door middel van de 3/8-inch schroefgat aan de onderkant. Het 3/8-inch schroefdraad kun je met de bijgeleverde schroefdraad adapter veranderen in een ¼-inch schroefgat. Zo kun je de CF-8 ook op mini / tafel statieven bevestigen.

Bovenop de CF-8 bevindt zich een ¼-inch schroefdraad en die geschikt is om een mini balhoofd op te monteren. Hierdoor fungeert de CF-8 als middelpunt van je setup en kun je de setup aanvullen met verschillende accessoires zoals de Leofoto AM-2T Magic Arm. Met een kleine inbussleutel kun je de schroefdraden extra goed vastdraaien. De CF-8 Multi adapter weegt slechts 42 gram en is gefreesd uit CNC vliegtuigaluminium.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Adapter
Statiefaansluiting 3/8"
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto CF-8 universal conversion adapterUNC 1/4 screw1+ of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice