Leofoto CF-7 universal conversion adapterUNC 1/4 screw5
Leofoto CF-7 universal conversion adapterUNC 1/4 screw5
15,99

Leofoto CF-7 universal conversion adapterUNC 1/4 screw5

15,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto CF-7 universal conversion adapterUNC 1/4 screw5

De CF-7 Multi adapter is een rechthoekig blokje met aan elke zijde een UNC ¼-inch schroefgat. Zo kun je aan elke zijde een accessoire met UNC ¼-inch schroefdraad bevestigen. De CF-7 plaats je op een statief door middel van de 3/8-inch schroefgat aan de onderkant. Het 3/8-inch schroefdraad kun je met de bijgeleverde schroefdraad adapter veranderen in een ¼-inch schroefgat. Zo kun je de CF-7 ook op mini / tafel statieven bevestigen.

Bovenop de CF-7 bevindt zich een ¼-inch schroefdraad die geschikt is om een mini balhoofd op te monteren. Hierdoor fungeert de CF-7 als middelpunt van je setup en kun je de setup aanvullen met verschillende accessoires zoals de Leofoto Magic Arms (AM). Met een kleine inbussleutel kun je de schroeven extra goed vastdraaien. De CF-7 Multi adapter weegt slechts 29 gram en is gefreesd uit CNC vliegtuigaluminium.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Adapter
Statiefaansluiting 3/8"
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto CF-7 universal conversion adapterUNC 1/4 screw5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice