Leofoto Fluid video head BV-1R
Leofoto Fluid video head BV-1R
179,00

Leofoto Fluid video head BV-1R

179,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Fluid video head BV-1R

De compacte Leofoto BV-1R Fluid videokop is een gebruiksvriendelijke statiefkop voor veeleisende vogelspotters en natuurfilmers. Deze vloeistofgedempte videokop heeft twee panorama-platen om 360° te kunnen draaien. De BV-1R kun je combineren met elk statief met 3/8-inch statiefschroef. Zo is de BV-1R is de ideale lichtgewicht statiefkop om te gebruiken op compacte statieven met bijvoorbeeld een leveling base. Met de bedieningsarm maak je vloeiende opnames of kun je eenvoudig een bewegend onderwerp volgen. De BV-1R videokop is vervaardigd uit vliegtuigaluminium en is zwart geanodiseerd om een hoge duurzaamheid te garanderen.

Lichtgewicht videokop

De BV-1R is CNC gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium waardoor deze vloeistofgedempte videokop uiterst licht van gewicht is. Met slechts 433 gram en een belastbaarheid tot maximaal 3 kilo statisch gewicht is dit een ideale kop voor bijvoorbeeld vogelspotters en natuurfilmers. Deze statiefkop kun je vrijwel met elke spottingscope, dslr- en systeemcamera gebruiken. De kop heeft twee ingebouwde waterpassen om hem gemakkelijk horizontaal te kunnen zetten. Met de 60mm lange NP-60 Arca Swiss snelkoppelingsplaat lijn je de camera of spotting scope perfect uit.

Prettig te bedienen

Met de lange bedieningsarm van de BV-1R videokop maak je eenvoudig rustige en vloeiende volgbewegingen. Daarbij worden schokkerige beelden voorkomen door de vloeistofdemping van de kop. Het handvat van de arm is bekleed met zacht rubber foam om koude handen te voorkomen bij winterse weersomstandigheden. De vloeistofkop kan maximaal 90° naar voren kantelen en 75° naar achteren. Bovendien kan de BV-1R videokop door de twee verschillende panorama-platen 360° om zijn as draaien. De fijne gradenschaal op de 46 mm brede basisplaat maakt panoramawerk gemakkelijk. De mate van frictie is instelbaar met een grote gebruiksvriendelijke draaiknop.

Specificaties
Merk Leofoto
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.433
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties algemeen Voor video
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat NP-60
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Fluid video head BV-1R of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice