Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat
Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat
75,00

Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat

75,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat

Leofoto LH-25 statiefkop met PU-25 snelkoppeling

Het ultracompacte Leofoto LH-25 balhoofd is de lichtste en kleinste statiefkop in Leofoto's LH-balhoofd serie. Perfect voor wie op zoek is naar een zo licht en compact mogelijk balhoofd, bijvoorbeeld om mee op reis te nemen. Ondanks de compactheid en het lichte gewicht van 178 gram, is de LH-25 oerdegelijk met een draagcapaciteit van 6 kilogram. Deze combinatie van het lichte gewicht en degelijkheid is te danken aan het geanodiseerde aluminium waar de kop van is gemaakt. De Leofoto LH-25 statiefkop met Arca-Swiss compatible plaatje is voorzien van een 1/4-inch statiefschroef, waardoor dit balhoofd te gebruiken is op vrijwel ieder statief.

Gebruiksvriendelijk en compact balhoofd

Het LH-25 balhoofd is eenvoudig en snel in gebruik. Met de verstelvleugel aan de zijkant van de kop bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. Dankzij de inkeping onder de kogel kun je razendsnel switchen van landscape- naar portrait mode! Dit doe je eenvoudig door de vleugel naar voren te trekken en de positie aan te passen. Met behulp van de gradenschaal op de statiefplaat is de LH-25 zeer precies te positioneren.

Arca-Swiss compatible statiefplaatje

Dankzij het professionele en universele PU-25 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje bevestig je de camera razendsnel op het Leofoto LH-25 balhoofd. Je schroeft de klem los, schuift het 25mm lange snelkoppelingsplaatje in de houder en schroeft de klem weer vast. Simpel en oerdegelijk. Uiteraard is dit snelkoppelingsplaatje ook te wisselen met een andere universele Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat. Ook met een Leofoto L-plate is de camera te bevestigen op dit minibalhoofd.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.18
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PU-25
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice