Lensbaby Velvet 28 Canon EF
Lensbaby Velvet 28 Canon EF
579,99

Lensbaby Velvet 28 Canon EF

579,99

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 193,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Velvet 28 Canon EF

De Lensbaby Velvet 28 is, net als de Velvet 56 en velvet 85, een objectief met 1:2 macro mogelijkheid voor Full Frame en APS-C camera’s. Geïnspireerd door de klassieke objectieven uit het midden van de 20e eeuw, geeft de handmatig scherp te stellen Velvet 28 een zacht dromerig effect bij diafragma waarden van F/2.5-4.0. Bij verder diafragmeren levert de Velvet 28 detailrijke en scherpe foto’s met een zeer fraaie achtergrond onscherpte. De prachtige velvet, fluweel zachte, onscherpte en kleurtinten geven de foto's een bijzondere bijna filmachtige kwaliteit. Dit veelzijdige objectief stelt fotografen in staat om op locatie naadloos over te schakelen van het maken van reis-, landschappen- en straatfotografie tot het vastleggen van de kleinste details vanaf 5cm.

Lensbaby's Velvet effect objectieven voegen een etherische sfeer toe aan scènes. Dit unieke, in-camera creatieve effect verhoogt het beeld met diepte, dimensie en geeft het een “ziel”. De macro mogelijkheden van de Velvet 28, gecombineerd met effecten die variëren van impressionistisch tot slechts een vleugje fluweelzachtheid, bieden een set visuele hulpmiddelen die creatieve fotografen helpen hun visie op de wereld uit te breiden.

Ideaal voor landschap-, reis- , food- én macrofotografie

De 1:2 macro functie van de Velvet 28 maakt het een ideaal objectief voor in-camera-effecten voor fotografen en videografen die graag met een grote beeldhoek fotograferen, terwijl het ook de veelzijdigheid biedt om dichterbij details vast te leggen. De Velvet 28 stelt beeldmakers in staat om naadloos te bewegen van het fotograferen van straatscenes of het vastleggen van landschaps-, avontuur- en reisbeelden tot het vastleggen van details zoals de kleding van een model of de bloei van wilde bloemen en vlinders in het veld of je eigen tuin.

Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Gewicht 471.74 gram
Type lens Groothoek, Macro
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 28
Maximale brandpuntsafstand (mm) 28
Lenselementen 8
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 12
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.5
Minimaal diafragma (f/) 22
Vergrotingsfactor (x) 2
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 11.43
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Velvet 28 Canon EF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice