Lensbaby Sol 45 Sony E
Lensbaby Sol 45 Sony E
199,95

Lensbaby Sol 45 Sony E

199,95

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 66,65 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Sol 45 Sony E

Lensbaby Sol 45

De Lensbaby Sol 45 is een vast brandpunt 45mm f/3.5 objectief in een volledig metalen behuizing voor selectief scherpstellen, dat een haarscherp cirkelvormig gebied van scherpte creëert, omringd door een mooie onscherpte en een gelijkmatige bokeh. Door het objectief te tilten, kan de gebruiker het onderwerp isoleren binnen de beelduitsnede om zo persoonlijke beelden vast te leggen die een unieke kijk op de wereld bieden. Dankzij de tilthoek van 8,5 graden ligt het scherpstelgebied altijd binnen het op te nemen beeld, of men nu met een Full-Frame of een APS-C-sensor camera fotografeert.

De Lensbaby Sol 45 heeft ook de mogelijkheid om, via de verstelring de tilthoek te ‘neutraliseren’ (of te wel in het midden vast te zetten). Door het objectief in deze vergrendelstand te draaien, weet de gebruiker altijd wanneer het scherptepunt zich in het midden van het opnamebeeld bevindt zodat er snel en eenvoudig scherp gesteld kan worden.

Twee unieke Bokeh bladen

Voor fotografen die nog wat extra creativiteit aan hun opnamen willen toevoegen, heeft de Lensbaby Sol 45 tevens twee bokeh bladen. Deze twee bladen zijn verwerkt in scharnierende armen die zich onder de rand het objectief bevinden en voegen tijdens de opname subtiele lijnen en textuur toe aan de bokeh. Om de creatieve bokeh bladen te gebruiken, brengt de gebruiker de bladen simpelweg in het gezichtsveld van de frontlens en draait ze vervolgens in elke willekeurige richting; horizontaal, verticaal of diagonaal. Het gebruiksgemak en de creatieve effecten die de Lensbaby Sol 45 biedt, maken dit tot het perfecte objectief voor fotografen die nieuw zijn in de wereld van Lensbaby of die willen experimenteren met selectieve scherpstelling.

Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Diameter/doorsnede 39 mm
Lengte 73 mm
Gewicht 272 gram
Type lens Tilt shift
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 45
Maximale brandpuntsafstand (mm) 45
Lenselementen 3
Lensgroepen 2
Diafragmabladen 2
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 3.5
Minimaal diafragma (f/) 3.5
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.17
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 35.6
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Sol 45 Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice