Lensbaby Sol 22 Micro Four Thirds
Lensbaby Sol 22 Micro Four Thirds
219,99

Lensbaby Sol 22 Micro Four Thirds

219,99

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 73,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Sol 22 Micro Four Thirds

Lensbaby Sol 22

De Lensbaby Sol 22 is het eerste Lensbaby objectief dat exclusief ontworpen is voor Micro 4/3 mirrorless camera's. Dit 22mm vast brandpunt F/3.5 objectief is ontworpen om hetzelfde effect te creëren als de Lensbaby Sol 45, die bedoeld is voor Full Frame en APS-C sensor camera's, met een cirkelvormig gebied van onscherpte omgeven door een dramatische onscherpte en bokeh. De Lensbaby Sol 22 werkt op dezelfde manier als de Lensbaby Sol 45. Voorzien van een 8,5 graden kantelhoek, zodat de sweet spot van scherpte altijd binnen het beeldkader valt. Dit Lensbaby objectief is net als de Sol 45 voorzien van twee bokehbladen om subtiele lijnen en textuur direct bij de opnamen aan de bokeh toe te voegen.

Waarom de Lensbaby Sol 22?

De Panasonic en Olympus Micro 4/3 mirrorless camera's hebben een veel kleiner sensor formaat dan bijvoorbeeld Full Frame of APS-C camera's. Dit betekent dat het grootste deel van het creatieve effect en de onscherpte die men krijgt met een Lensbaby Sol 45 zich “buiten” het sensorgebied van Micro 4/3 camera's bevindt en derhalve buiten het opnamevlak ‘gecropt’ zou worden. De Lensbaby Sol 22 is specifiek ontworpen om Micro 4/3 gebruikers in staat te stellen om foto’s te maken met dezelfde dramatische onscherpte en scherpsteleffect als de Lensbaby Sol 45 op Full Frame en APS-C camera's.

Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Gewicht 145 gram
Type lens Tilt shift
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 22
Maximale brandpuntsafstand (mm) 22
Lenselementen 3
Lensgroepen 2
Diafragmabladen 2
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 3.5
Minimaal diafragma (f/) 3.5
Vergrotingsfactor (x) 1.3
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 9
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Sol 22 Micro Four Thirds of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice