Lensbaby Composer Pro II w/ Soft Focus II Optic For Sony E
Lensbaby Composer Pro II w/ Soft Focus II Optic For Sony E
383,79

Lensbaby Composer Pro II w/ Soft Focus II Optic For Sony E

383,79

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 127,93 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,54 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Composer Pro II w/ Soft Focus II Optic For Sony E

De Lensbaby Composer Pro II met Soft Focus II objectief is speciaal ontworpen om creatieve selectieve focuseffecten te verkrijgen. Het metalen draai en Tilt mechanisme van de Lensbaby Composer Pro II is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo heb je een nog nauwkeurigere en vloeiendere scherpstel- en kantelmogelijkheid. Het focusmechanisme werkt met een soepele en nauwkeurige scherpstelring, vergelijkbaar met die van kwalitatief hoogwaardig objectieven die men ook handmatig scherpstelt. De Composer Pro II heeft een tilt-verstelling van 15 graden en de soepele, vloeiende verstelbewegingen maakt de Composer Pro II dé perfecte keus voor veeleisende hobbyisten, professionele fotografen en videografen die baanbrekende creatieve opnamen willen vastleggen.

De Lensbaby Composer Pro II wordt geleverd inclusief de Soft Focus II Optic en is compatibel met het volledige assortiment creatieve Optics van het Lensbaby Optic Swap System. Elke Optic kan in de Composer Pro II geplaatst worden om het gewenste creatieve effect te creëren. Met een diafragmabereik van f/2.5 tot f/22 is de Soft Focus II-optiek van Lensbaby een verbeterde versie van een van de vroegste en recentelijk meest gewilde optica in Lensbaby's Optic Swap System, het originele Soft Focus-optiek. De Soft Focus II is compatibel met alle huidige en oudere Optic Swap-lenslichamen van Lensbaby en verbetert zijn voorganger door een handmatig instelbaar intern diafragma met 12 lamellen toe te voegen aan het unieke en veelzijdige drop-in magnetische diafragmasysteem.

Bij opname met de helderste diafragma-instellingen creëert de Soft Focus II een impressionistisch beeld met subtiele scherpe details eronder.

Met een kleurenpalet dat neigt naar zachte pastelkleuren bij helderdere diafragma's en een opmerkelijk vlak scherpstelveld produceert, maakt deze optiek beelden mogelijk die met geen enkele andere lens te bereiken zijn. Op f/8 of donkerder, produceert de Soft Focus II prachtig gedetailleerde, traditioneel scherpe beelden met een groot centraal focusgebied en onscherpe randen op volformaat sensoren en 35 mm film. Snelle variabiliteit van het optische effect van impressionistisch en vol gloed tot contrastrijk en scherp wordt mogelijk gemaakt door het interne diafragma met 12 lamellen dat wordt aangepast door aan de voorkant van de optiek te draaien.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 50 mm
 • Primair effect: zachte focus
 • Compatibel met Optic Swap: Ja
 • Diafragmabereik: f/2.5 - 22 intern diafragma + compatibel met drop-in magnetische diafragmaschijf
 • Minimale scherpstelafstand: 380 mm in Composer-lensbehuizingen
 • Maximale focusafstand: oneindig
 • 46 mm filterschroefdraad
 • Focustype: handmatig
 • Diagonale beeldhoek: Full Frame: 45; APS-C: 31°; 4/3: 23,5°
 • Kantelhoek: kantelen wordt niet aanbevolen voor de Soft Focus II-optiek
 • Membraanbladen: 12
 • Elementen/Groepen: 2 elementen / 1 groep
Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Type lens Standaard, Tilt shift
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Lenselementen 2
Lensgroepen 1
Diafragmabladen 12
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.5
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 38
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Composer Pro II w/ Soft Focus II Optic For Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice