Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH.
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH.
2.590,00

Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH.

INRUILKORTING
2.590,00

Binnenkort beschikbaar

Of 863,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 85,91 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
INRUIL
KORTING
EXTRA inruilkorting bij aanschaf van een Leica SL2 of SL2-S

Tijdens de Leica SL2 inruilactie ontvang je tot €640 extra inruilkorting op een Leica SL2 of SL2-S. Koop je deze camera in combinatie met een van de geselecteerde Leica objectieven, dan loopt jouw voordeel op tot €540 per objectief. Deze actie loopt t/m 31 januari 2022.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH.

De Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH. is geschikt voor reportage-, reis-, studio-, architectuur- en landschapsfotografie, maar ook voor portretten, close-ups en videoproducties. Met zijn groot zoombereik en constant hoge lichtsterkte van f/2.8 is dit het ultieme universele objectief.

Uitstekende optische prestaties, snel AF en creatieve mogelijkheden

Het uitgebreide lensontwerp, bestaande uit 19 elementen in 15 groepen, staat garant voor uitstekende optische prestaties. In totaal zijn drie elementen aan beide zijden voorzien van asferische oppervlakken. Negen gespecialiseerde glaselementen met anomale gedeeltelijke dispersie zorgen voor een uitstekende chromatische correctie over het gehele brandpuntbereik. De interne scherpstelling is gebaseerd op een enkel, lichtgewicht lenselement en maakt gebruik van een stille stappenmotor voor een snelle en nauwkeurige autofocus. Dankzij de robuuste metalen behuizing en bescherming tegen binnendringend water en stof kan de Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH zelfs onder zware gebruiksomstandigheden gebruikt worden.

Bijzonder fraaie bokeh en krachtige close-up mogelijkheden

De compacte afmetingen van de Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH. zijn mogelijk gemaakt door de afwezigheid van een optische beeldstabilisatie in het objectief. Wanneer het objectief op de SL2 of SL2-S zit, zorgt de zwevende beeldsensor in de camera echter voor een uiterst effectieve beeldstabilisatie. Dit geldt zowel voor foto- als video-opnamen. Het diafragma van de Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH. bestaat uit 11 lamellen - wat een harmonieus, cirkelvormig bokeh mogelijk maakt. De minimale scherpstelafstand van slechts 18 centimeter tot het sensorvlak (bij de kortste brandpuntsafstand) en 38 centimeter (bij de langste brandpuntsafstand) zorgt voor beelden van uitzonderlijk hoge kwaliteit, zelfs bij opnamen van dichtbij.

Specificaties
Merk Leica
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 82
Diameter/doorsnede 88 mm
Lengte 123 mm
Gewicht 856 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 24
Maximale brandpuntsafstand (mm) 70
Lenselementen 19
Lensgroepen 15
Diafragmabladen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.34
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 18
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH. of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice