Leica Ultravid 7x42 HD Plus
Leica Ultravid 7x42 HD Plus
2.380,00

Leica Ultravid 7x42 HD Plus

2.380,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 793,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 50,58 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Ultravid 7x42 HD Plus

De Leica Ultravid 7x42 HD Plus - ideale marine verrekijker


De verrekijker voor de watersporter
Waterdicht, water- en vuilafstotende AquaDura coating op de lenzen, stikstof gevuld, sterke magnesium behuizing, enorm groot gezichtsveld, de Leica Ultravid 7x42 HD is de perfecte verrekijker voor gebruik op het water. Weekendje zeilen? Er opuit met de sloep, je motorboot of jacht? De Leica 7x42 is de perfecte reisgenoot die geen details onzichtbaar laat.


De nieuwste generatie Ultravid kijkers
Je vraagt je misschien bijna af of het dan nog beter kon, maar Leica is er weer in geslaagd om de Ultravid HD verrekijkers te verbeteren. De Leica ultravid Plus HD serie is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten verder geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Puur kijkgenot als je door deze verrekijkers kijkt! Observeer vogels met ragscherpe, kleurechte beelden of bekijk wild in de schemering met superieur detailweergave, een punt waar toch veel verrekijkers het laten afweten, de details of kleurweergave als het wat donkerder is. Met de Leica Ultravid hoef je hier niet bang voor te zijn, geniet van optimale optische prestaties!


Verhoogde helderheid en betere kleurechtheid
Leica maakt bij de Ultravid HD plus gebruik van prisma's gemaakt van Schott HT glas. Nieuwe coatings en coating opdamp methoden verhogen de lichttransmissie aanzienlijk. Vooral het blauw/violet spectrum profiteert hiervan, vandaar ook de verbeterde kleurweergave van de HD Plus serie. Ongekende helderheid en uiterst natuurgetrouwe kleuren zijn het resultaat, met de Leica ultravid HD Plus serie heb je altijd een ontzettend goede verrekijker in handen, welke uitvoering of vergroting je ook kiest.


Leica Ultravid 7x42 HD Plus


Bescherming
Gebruik deze verrekijker onder de zwaarste omstandigheden, op het water of als het vriest, de Leica Ultravid is optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden. De objectieven zijn voorzien van AquaDura coating. Water en vuil worden zoveel mogelijk afgestoten. De rubber coating op de behuizing ligt niet alleen veel prettiger in de hand, maar voorkomt ook koude vingers. Deze rubber armour, zoals ze dat ook wel noemen, biedt tevens goede bescherming tegen krassen. Ook krijgt de optiek hierdoor een grotere schokbestendigheid, al moet je schokken en stoten bij verrekijkers natuurlijk zo veel mogelijk zien te voorkomen. De ultravid verrekijkers zijn waterdicht en met stikstof gevuld. Stikstofvulling voorkomt het beslaan van je lenzen, zodat je onder alle omstandigheden kunt blijven observeren.


Kenmerken

  • Lichtgewicht magnesium behuizing
  • Stikstofgevuld
  • Vergroting 7x
  • Objectief diameter 42mm
  • Kortste scherpstelafstand 3.3m
  • Gezichtsveld 139.4m
  • Eye reliëf 17mm
  • Waterdicht
  • Gewicht 770g
  • 5 Jaar garantie
Specificaties
Merk Leica
Soort Binoculair
Lengte 142 mm
Hoogte 121 mm
Breedte 67 mm
Gewicht 765 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 6
Schemergetal 17.1
Eyerelief (mm) 17
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3.3
Gezichtsveld op 1000 meter 140
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Topkwaliteit
Garantie 5
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is een heerlijke kijker! 7x vergroting is voor mij prima, alles is nog steeds een stuk dichter bij, ik merk dat ik hier meer plezier van heb dan een 8x of een 10x vergroting”
Beoordeling door Aizen (geplaatst op 09-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een heerlijke kijker! 7x vergroting is voor mij prima, alles is nog steeds een stuk dichter bij, ik merk dat ik hier meer plezier van heb dan een 8x of een 10x vergroting. Met name de laatstgenoemde tril ik gewoon teveel mee, ik wil graag een rustige beeld hebben, want anders word ik gewoon misselijk. Dat heb ik niet bij deze kijker.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Ultravid 7x42 HD Plus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Leica Ultravid 7x42 HD Plus

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer