Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid
Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid
95,00

Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid

95,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 31,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid

Leica statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid

Met deze adapter monteer je een Leica Ultravid HD, BL of Geovid op een statief. Hierdoor heb je een stabiel beeld en hoef je de kijker niet steeds in je handen te houden, ideaal bij lange observaties!

Bij gebruik van een kijker van een goed merk (zoals Leica), zul je steeds weer genieten van de fantastische beeldkwaliteit. Bij langere observaties, zoals bij het kijken naar vogels, is het gebruik van een statiefadapter ideaal. Niet alleen omdat je - bij gebruik van een degelijk statief - een lekker stabiel beeld hebt - maar vooral ook omdat je de kijker niet steeds in je handen hoeft te houden.

Minder vermoeidheid

Een extra voordeel is dat de kijker steeds op hetzelfde punt gericht blijft staan, waardoor je niets steeds opnieuw naar je onderwerp hoeft te zoeken. Kortom, deze adapter biedt louter voordelen waardoor je aan het eind van de dag veel minder vermoeid zult zijn. Je bevestigt de kijker in no-time met degelijke rubber banden aan de adapter.

Specificaties
Merk Leica
Geschikt voor merk Leica
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Leica Statiefadapter voor Ultravid HD/BL/Geovid

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer