Leica Pinmaster II
Leica Pinmaster II
550,00

Leica Pinmaster II

550,00

Op bestelling

Of 183,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,24 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Pinmaster II

Leica Pinmaster II

De Pinmaster II is een ideaal instrument voor het meten van afstanden, bijvoorbeeld tijdens het golfen. Deze kleine, degelijke en waterdichte afstandsmeter werkt met laserlicht en een hoogwaardig optische en elektronisch ontwerp. Ideaal om exact de afstand te meten!

Veelzijdig

Door de zevenvoudige vergroting en het heldere beeld heb je het onderwerp snel gevonden. In de First Target modus focust de Pinmaster op dichtbij gelegen onderwerpen. Hij detecteert de golfvlag in plaats van de struiken daarachter. Naast de normale stationaire modus kun je ook de scanning modus kiezen, waarbij de Pinmaster naar bewegende onderwerpen zoekt. Je kunt de Pinmaster II in één hand gebruiken en hij weegt slechts  220 gram, waardoor je hem in je broekzak kunt bewaren.

Degelijk

De optische delen zijn geplaatst in een chassis van aluminiumlegering. De degelijke behuizing van kunststof dat is versterkt met koolstofvezel is afgedicht tegen stof, zand en regen en een maximaal verblijf van 30 minuten op een  waterdiepte van 1 meter. De voorste lens is voorzien van een effectieve AquaDura coating waardoor vocht en vuil geen houvast hebben. De C2R lithium batterij gaat ongeveer 2000 metingen mee.

Specificaties
Merk Leica
Soort Rangefinder
Lengte 113 mm
Hoogte 75 mm
Breedte 34 mm
Gewicht 220 gram
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 24
Uittredepupil (mm) 3.4
Schemergetal 13
Eyerelief (mm) 15
Kortste Scherpstelafstand (meter) 10
Gezichtsveld op 1000 meter 115
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Pinmaster II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice