Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 Asph
Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 Asph
12.300,00

Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 Asph

12.300,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 Asph

Leica Noctilux-M 1.25/75 ASPH.

De Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 ASPH. staat op het punt een legende te worden met zijn ongelooflijk geringe scherptediepte, in combinatie met uitzonderlijke beeldprestaties en een unieke zachte bokeh. Het optische ontwerp maakt een nauwkeurige, uitzonderlijk gedetailleerde isolatie van onderwerpen van hun achtergrond mogelijk om opname met een uniek karakter te creëren. De brandpuntsafstand van 75 mm is perfect geschikt voor het maken van portretten met een natuurlijke uitstraling. Een ideaal objectief voor Leica M- en SL-fotografen die op zoek zijn naar iets heel speciaals en weten hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van creativiteit in hun beeldtaal.

Het optische ontwerp van de Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 ASPH. beschikt over negen elementen in zes groepen. Twee asferische lenselementen zijn opgenomen in het ontwerp om optimale beeldprestaties over het gehele beeld te garanderen. Dankzij een zwevend lenselement wordt een nauwkeurige en scherpe scherpte behouden vanaf de minimale scherpstelafstand van 0,85 m helemaal tot in het oneindige. Deze uitzonderlijk korte scherpstelafstand voor een lichtsterk objectief en een afbeeldingsmaatstaf van 1: 8,8 onderstrepen de bijzondere geschiktheid van dit objectief voor portretten en zeer gedetailleerde close-ups. De harmonieuze bokeh is het resultaat van de ronde diafragmaopening van de elf bladen van de iris. Een geïntegreerde, afsluitbare zonnekap tenslotte schermt de lens af van strooilicht en beschermt deze tegen onbedoelde botsingen.

Specificaties
Merk Leica
Lensmount Leica Meetzoekercamera (M)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 74 mm
Lengte 91 mm
Gewicht 1055 gram
Type lens Lichtsterk, Portret
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 75
Maximale brandpuntsafstand (mm) 75
Lenselementen 9
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.25
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.11
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 85
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Noctilux-M 75mm f/1.25 Asph of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice