Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 Asph
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 Asph
1.989,00

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 Asph

1.989,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 663,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 42,27 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 Asph

De Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH biedt een groot diafragma van F1.7 over het hele zoombereik van 50-100mm (vergelijkbaar met een 35mm camera). Deze veelzijdige zoomlens voor Micro Four Thirds spiegelloze camera's is ideaal voor portretten, mode, evenementen en andere onderwerpen in het middenbereik, maar kan ook uitstekend worden gebruikt voor het vastleggen van video-opnames. Het robuuste stof- en spatwaterbestendige ontwerp is bestand tegen zware omstandigheden, zelfs tegen temperaturen tot 10 graden onder nul. De lens kan dus in veel situaties worden gebruikt!

Voor video

De Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH blinkt vooral uit in video-opnameprestaties. De compatibiliteit met een snelle sensordrive van maximaal 240 fps, maakt een zeer snelle en uiterst nauwkeurige AF mogelijk. Het interne scherpstelsysteem zorgt voor een stille bediening. Bovendien helpen de staploze diafragmaring en het aandrijfsysteem met microstappen in het diafragmaregelgedeelte de camera zich snel aan te passen aan veranderingen in helderheid bij zoomen en pannen.

Het optische design zorgt voor een uitzonderlijke barycentrische stabiliteit, waardoor beeldverschuivingen tijdens het zoomen worden geminimaliseerd. De focusring heeft een handmatige focuskoppeling die zorgt voor een intuïtieve en nauwkeurige scherpstelling. De lens kan ook geschakeld worden tussen lineair en niet-lineair gedrag. De Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH presteert ook uitstekend bij het vastleggen van videobeelden door een mechanisme dat focus breathing onderdrukt over het totale zoombereik.

Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Diameter/doorsnede 87.6 mm
Lengte 127.6 mm
Gewicht 654 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 25
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Lenselementen 16
Lensgroepen 11
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.7
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.7
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.21
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 28
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 Asph of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice