Laowa Nanomorph S35 Bundle (Blue) (Cine) MFT
Laowa Nanomorph S35 Bundle (Blue) (Cine) MFT
3.499,00

Laowa Nanomorph S35 Bundle (Blue) (Cine) MFT

3.499,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 1.166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 77,85 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa Nanomorph S35 Bundle (Blue) (Cine) MFT

De Laowa Nanomorph 27, 45 en 50 mm 1.5x S35 Anamorfische lenzen van Venus Optics zijn slanke, compacte anamorfische lenzen die high-definition video vastlegt met 1.5x anamorphic squeeze op camera's met S35-sensoren. In deze bundle zitten lenzen die beschikken over brandpuntsafstanden van 27, 35 en 50 mm, een Micro Four Thirds-lensvatting, een diafragmabereik van T2.4 of 2.8 tot T16 voor een diepe scherptediepte en 13 irislamellen voor een kleine scherptediepte en zachte bokeh.

Deze prime-lenzen hebben een zeer korte minimale scherpstelafstand van 27, 35 en 70 cm en bieden anamorfe eigenschappen zoals hoog contrast, blauwkleurige lensflares en een horizontaal gezichtsveld van 42° tot 70,8°. Andere kenmerken zijn meetmarkeringen in voet en meter, 0,8 MOD cine-versnellingen op focus- en diafragmaringen en een filterdraad van 55 mm aan de voorkant. De Micro Four Thirds-lensbevestiging is uitwisselbaar en kan worden verwisseld voor een optionele bevestiging.Constante 1,5x knijpverhouding

Een knijpverhouding van 1,5x is een perfecte balans tussen de grootte en de anamorfe intensiteit. Met een knijpverhouding van 1,5x heb je na het uitknijpen een 2,66:1 op een 16:9-sensor. Er is ook ruimte om bij te snijden tot een breedbeeldverhouding van 2,4:1.

Artistiek Ovaal Bokeh

Een knijpverhouding van 1,5x zorgt ook voor een ovale bokeh die een artistiek tintje aan het beeld geeft. Het creëert ook een wazige en romige achtergrond die uit het onderwerp springt.

Blauwkleurige anamorfische flare

De traditionele blauwe flare is gebruikelijk in de markt en is geschikt voor sci-fi en coole vibe-films.

Korte focusafstand

De scherpstelafstanden van 43, 60 en 70 cm zijn kort, zodat gebruikers opnamen van dichterbij kunnen maken. Het zorgt voor een kleinere scherptediepte, waardoor het gevoel van compressie sterker is en de bokeh meer ovaalvormig is.

Uniforme versnellingspositie

Dankzij de uniforme versnellingspositie kunnen gebruikers snel en zonder aanpassing van de focusversnelling van lenzen wisselen.

55 mm filterdraad

Een filter van 55 mm kan rechtstreeks op de lens worden bevestigd voor een verscheidenheid aan handige opstellingen. De kleine diameter is gunstig bij het maken van run-and-gun shots of het gebruik ervan met een drone vanuit de lucht.

Dubbele schalen

Zowel imperiale als metrische schalen zijn op de lensbehuizing gedrukt.

0.8 MOD-versnellingen

Industriestandaard 0.8 MOD-versnellingen zijn geïnstalleerd op zowel de diafragma- als focusringen.

Specificaties
Merk Laowa
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 55
Type lens Cine, Groothoek, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 27
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale T-stop 16
Minimale T-stop 2.4
Diafragmaring aanwezig Nee
Scherpstel opties Alleen handmatig
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa Nanomorph S35 Bundle (Blue) (Cine) MFT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice