Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5X S35 (Silver) (Cine) Canon RF
Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5X S35 (Silver) (Cine) Canon RF
1.299,00

Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5X S35 (Silver) (Cine) Canon RF

1.299,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 433,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 28,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5X S35 (Silver) (Cine) Canon RF

Deze Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5x S35 Anamorphic Lens van Venus Optics is een slanke, compacte anamorfische lens die high-definition video vastlegt met 1.5x anamorfische squeeze op camera's met S35-sensoren. Het heeft een brandpuntsafstand van 35 mm, een RF-lensvatting, een diafragmabereik van T2.4 tot T16 voor een diepe scherptediepte en 13 irislamellen voor een kleine scherptediepte en zachte bokeh.

De prime-lens heeft een zeer korte minimale scherpstelafstand van 60 cm en biedt anamorfe eigenschappen zoals hoog contrast, zilverkleurige lensflares en een horizontaal gezichtsveld van 57,5°. Andere kenmerken zijn meetmarkeringen in voet en meter, 0,8 MOD cine-versnellingen op focus- en diafragmaringen en een filterdraad van 55 mm aan de voorkant. De Canon RF-lensbevestiging is uitwisselbaar en kan worden verwisseld voor een optionele bevestiging.Constante 1,5x knijpverhouding

Een knijpverhouding van 1,5x is een perfecte balans tussen de grootte en de anamorfe intensiteit. Met een knijpverhouding van 1,5x heb je na het uitknijpen een 2,66:1 op een 16:9-sensor. Er is ook ruimte om bij te snijden tot een breedbeeldverhouding van 2,4:1.

Artistiek Ovaal Bokeh

Een knijpverhouding van 1,5x zorgt ook voor een ovale bokeh die een artistiek tintje aan het beeld geeft. Het creëert ook een wazige en romige achtergrond die uit het onderwerp springt.

Zilverkleurige anamorfische flare

Vergeleken met de meer gebruikelijke blauwe flare, is de zilveren flare een neutraal gekleurde flare die meer controle geeft over de flare-kleur. De kleur verandert afhankelijk van de lichtbron en kan relatief subtieler en minder storend zijn.Korte focusafstand

De korte scherpstelafstand van 60 cm is kort, zodat gebruikers opnamen van dichterbij kunnen maken. Het zorgt voor een kleinere scherptediepte, waardoor het gevoel van compressie sterker is en de bokeh meer ovaalvormig is.

Uniforme versnellingspositie

Dankzij de uniforme versnellingspositie kunnen gebruikers snel en zonder aanpassing van de focusversnelling van lenzen wisselen.

55 mm filterdraad

Een filter van 55 mm kan rechtstreeks op de lens worden bevestigd voor een verscheidenheid aan handige opstellingen. De kleine diameter is gunstig bij het maken van run-and-gun shots of het gebruik ervan met een drone vanuit de lucht.

Dubbele schalen

Zowel imperiale als metrische schalen zijn op de lensbehuizing gedrukt.

0.8 MOD-versnellingen

Industriestandaard 0.8 MOD-versnellingen zijn geïnstalleerd op zowel de diafragma- als focusringen.

Specificaties
Merk Laowa
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 55
Diameter/doorsnede 60 mm
Lengte 86 mm
Gewicht 360 gram
Type lens Cine, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 15
Lensgroepen 13
Diafragmabladen 13
Maximale T-stop 2.4
Minimale T-stop 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.066
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 60
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa Nanomorph 35mm T2.4 1.5X S35 (Silver) (Cine) Canon RF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice