Laowa Magic Shift converter Canon EF to Sony FE
Laowa Magic Shift converter Canon EF to Sony FE
389,00

Laowa Magic Shift converter Canon EF to Sony FE

389,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 129,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 299,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa Magic Shift converter Canon EF to Sony FE

Ingenieuze converter rekent af met vallende lijnen

Met de Laowa Magic Shift Converter kun je de Laowa 12/2.8 Zero-D Ultra Wide lens met Canon EF-vatting op een Sony A9 of een van de Sony A7-modellen monteren. De lens wordt door het innovatieve optische ontwerp van de converter getransformeerd naar een 17/4.0 lens met shift-capaciteiten waardoor je de vallende lijnen - die ontstaan als je vanuit een lage positie hoge gebouwen fotografeert of film - kunt corrigeren.

De Laowa is een geweldig voorbeeld van het technisch vernuft van de Laowa-ontwerpers. Door toepassing van een optisch systeem met onder meer twee Extra Refractive lenselementen, wordt de beeldcirkel vergroot tot 60mm, waardoor er ruimte is voor verschuivingen binnen die beeldcirkel zonder gevaar voor vignettering. Het is ook nog eens mogelijk om de camera van de horizontale naar de verticale opnamestand (of andersom) te verdraaien.

Vallende lijnen

De Laowa Magic Shift Converter is de perfecte oplossing voor een eeuwenoud probleem. Als je hoge gebouwen met groothoek vanaf de begane grond wilt fotograferen richt je de camera omhoog om ook de bovenkant in beeld te krijgen. Hierdoor lopen de naar boven lopende lijnen naar elkaar toe, waardoor de gebouwen achterover lijken te vallen. Het effect treedt ook op als je een grote binnenruimte wilt fotograferen. Als je de camera ook maar iets kantelt krijg je te maken met vallende lijnen.

Eenvoudige bediening

De Laowa Magic Shift Converter is de perfecte oplossing voor het probleem met de vallend lijnen. Het gebruik is ook nog eens heel eenvoudig. Je plaatst de camera horizontaal en verschuift de shiftadapter tot de bovenkant van het gebouw in beeld komt. Je zult zien dat er geen vallende lijnen optreden waardoor de gebouwen perfect recht staan. Je kunt de gevonden positie eenvoudig met een draaiknopje vastzetten. Door het hoogwaardige optisch ontwerp is de uitstekende beeldkwaliteit van de Laowa 12/2.8 Zero-D lens behouden gebleven.

Specificaties
Merk Laowa
Cameramount Canon Systeemcamera (EOS-M)
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa Magic Shift converter Canon EF to Sony FE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice