Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO Sony FE
Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO Sony FE
1.859,00

Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO Sony FE

1.859,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 619,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 41,36 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO Sony FE

Vergrotingen van 10 tot 50 keer

Standaard macrolenzen bieden een vergroting van 1 of 2x, Laowa's Ultra Macro gaat zelfs tot 5x. Maar de Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO gaat nog een heel aantal stappen verder tot een verbluffende maximale vergroting van 50x!


De Laowa Aurogon is een full frame microscooplens. Deze overtreffende trap op macrogebied stelt je in staat om foto’s te maken die normaal alleen onder een microscoop gemaakt kunnen worden. En dat gewoon met je reguliere fotocamera.

De Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO wordt geleverd met 4 verwisselbare tubes waarmee een vergroting van 10x, 20x, 35x of 50x gerealiseerd wordt. De lens beschikt over een maximaal numeriek diafragma (NA) van 0,5 waardoor er met een lage ISO waarde gewerkt kan worden. Bij alle vergrotingen is de werkafstand 20mm waardoor er voldoende ruimte overblijft om extra licht toe te voegen.

Kenmerken Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO

  • Full Frame compatibel
  • 4 verwisselbare tubes met een vergroting van 10x, 20x, 35x en 50x
  • Numeriek Diafragma 0,5 (instelbaar van 0,15-0,5)
  • Apochromatisch ontwerp voor het minimaliseren van chromatische aberraties
  • Maximale vervorming 0.40-0.60% (afhankelijk van vergroting)
  • Golflengte bereik 435-656 nm
  • Gewicht 767 - 999 gram (afhankelijk van gekozen optische module)
  • Verkrijgbaar in PL, Canon EF & RF, Nikon F & Z, Sony FE, L-mount, GFX-mount

Schakel en monteer de 4 vergrotingsbuizen moeiteloos op jouw camera

Het modulaire ontwerp van deze lens, in combinatie met de universele objectieflens aan de voorkant, maakt moeiteloos schakelen tussen 10X, 20X, 35X en 50X vergrotingsbuizen aan de achterkant, rechtstreeks op de camera gemonteerd. Fotografen wordt aangeraden om de objectieflens aan de voorzijde te bevestigen, zodat de vergroting gemakkelijk kan worden gewijzigd zonder herkalibratie van de opstelling met de vaste werkafstand.

Vergroot tot 50x

Laowa ontwikkelde jarenlang uitstekende macrolenzen waarmee fotografen de vergrote details konden vastleggen. Met de Aurogon kun je de fascinerende onzichtbare microwereld onder 10X,20X,35X en zelfs 50X onthullen onder een microscopische fotolens met alle micro-macroliefhebbers. Laowa Aurogon kan van jouw camera een microscoop maken. Wat nog belangrijker is, is dat Aurogon een cameralens is die opnames met een hoge vergroting mogelijk maakt, in plaats van alleen maar te fungeren als een oneindig gecorrigeerd objectief dat je op een microscoop hebt. Alle kostbare onzichtbare details kunnen worden vastgelegd met deze opmerkelijke set.

Instelbaar numeriek diafragma tot 0,5

De markering op de lensbehuizing geeft 8 NA-waarden van 0,5 - 0,15 aan, die worden gebruikt om de scherptediepte en de compatibiliteit van de beeldkwaliteit aan te geven. De brede NA voorzien van voldoende verlichting zorgt ervoor dat bij het vastleggen van beelden een lagere ISO-waarde kan worden gebruikt, wat resulteert in een zuiverder beeld. Fotografen kunnen genieten van flexibele diafragmaregeling met hun eigen opstelling om beelden met de beste kwaliteit te creëren.

20mm lange werkafstand voor alle 4 vergrotingen

Bij microfotografie is goede verlichting cruciaal. Een langere werkafstand met voldoende licht zorgt voor scherpte, detail en nauwkeurige weergave van de kenmerken van het onderwerp. Aurogon's werkafstand van 20mm voor alle vier de vergrotingen zorgt voor een betere lichtopname, waardoor een optimale verlichting van het onderwerp wordt gegarandeerd. Dit voordeel geeft je meer controle over de belichtingsopstelling, waardoor elke opname een meesterwerk wordt. De vaste werkafstand van 20mm voor alle vergrotingen vereist geen kalibraties tijdens het wijzigen van de vergroting, wat een handiger en consistenter opname-ervaring oplevert.

Meer dan een microscoop

Laowa Aurogon paste het microscoopmechanisme aan en ontwikkelde zich tot een uitstekende draagbare lenzenset voor direct gebruik op de camera. Denk eens buiten de gebaande paden, want deze microscopische set is klaar om buiten het laboratorium te rocken. Alle voorwerpen die je bij de hand hebt, kunnen deel uitmaken van jouw stalopstelling. Het is geen probleem om de lens thuis, op de eettafel of zelfs buiten te hebben staan met een stabiele opstelling.

Wanneer een microscoop meestal verticaal wordt gebruikt, is Aurogon welkom voor zowel verticale als horizontale observatie en opnameopstelling. Met Aurogon kun je verbluffende beelden maken door foto's te stapelen, en zelfs levendige micro-organismen in een aquarium vastleggen.

Specificaties
Merk Laowa
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Nee
Type lens Macro
Diafragmabladen 9
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 50
Scherpstel opties Handmatig
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Statiefgondel type AU-TM
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa Aurogon FF 10-50X NA0.5 Supermicro APO Sony FE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice