Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye Canon EOS-M
Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye Canon EOS-M
265,03

Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye Canon EOS-M

265,03

Tijdelijk niet leverbaar

Of 88,34 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 5,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye Canon EOS-M

Circulaire fisheye

De Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye is een fisheye lens met een cirkelvormig beeld. Door de enorme beeldhoek van 210 graden maak je extreem opvallende foto- of filmopnamen waarbij de tonvormige vertekening creatieve mogelijkheden biedt.

Compact en licht

De Laowa Fisheye is een betaalbare, ultralichte en -compacte lens met een gewicht van slechts 135 gram en afmetingen van 45 x 25mm. Hierdoor is hij ook heel geschikt voor gebruik op drones, vooral in combinatie met een lichte camera, zoals de meeste systeemcamera's. Je stelt de afstand handmatig in, maar door de enorme scherptediepte hoef je eigenlijk nauwelijks scherp te stellen. Bij een diafragma van F5.6 en de scherpstelling op 3 meter is alles scherp van ongeveer 18cm tot oneindig (bron: HyperFocal app). Overigens kun je tot een minimale afstand van 8 cm scherpstellen.

Scherp en lichtsterk

De Fisheye biedt door het optisch ontwerp van 7 elementen in 6 groepen een uitstekende beeldkwaliteit. Door de relatief hoge lichtsterkte van f/2.8 kun je in veel gevallen uit de hand bij bestaand licht werken en de lens is daardoor ook geschikt voor astrofotografie. De enorme beeldhoek van 210 graden biedt de mogelijkheid om (achteraf) met slechts twee opnames een 360° beeld te maken. Handig voor VR toepassingen en ook voor makelaars die hiermee een foto kunnen maken waarin je rond kunt kijken. Je kunt de ronde beelden tijdens de beeldbewerking ook aanpassen tot een rechthoekig of vierkant beeld.

Specificaties
Merk Laowa
Lensmount Canon M Systeemcamera (EF-M)
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 45 mm
Lengte 26 mm
Gewicht 135 gram
Type lens Fisheye
Minimale brandpuntsafstand (mm) 4
Maximale brandpuntsafstand (mm) 4
Lenselementen 7
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 16
Vergrotingsfactor (x) 0.11
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 8
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa 4mm f/2.8 Circular Fisheye Canon EOS-M of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice