Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope Body
Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope Body
1.059,00

Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope Body

1.059,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 353,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 22,50 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope Body

Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope

De TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope van Kowa biedt een hoogwaardige optische kwaliteit in een behuizing die tegen een stootje kan.  Deze versie wordt zonder oculair geleverd.

De Kowa TSN-663M heeft een behuizing van magnesiumlegering, een materiaal dat een licht gewicht met een extreme degelijkheid combineert. Door de toepassing van een XD (eXtra Low Dispersion) lens, een concave dispersion element en meervoudige lenscoatings is de scherpte hoog en worden chromatische aberraties geminimaliseerd. Kowa heeft ook veel aandacht besteed aan een natuurgetrouwe weergave van kleuren.

Waterdicht

De telescoop is gevuld met stikstof waardoor er nooit condens op de binnenkant van het glaswerk kan ontstaan bij temperatuurswisselingen. De telescoop is effectief afgedicht waardoor hij zelfs kortstondig onder water kan verblijven, mits de oculairaansluiting afgesloten is. De Kowa beschikt over een draaiknop voor snelle scherpstelling en eentje voor de fine-tuning. De ingebouwde zonnekap houdt zijdelings invallend licht tegen.

Specificaties
Merk Kowa
Soort Telescoop
Lengte 311 mm
Gewicht 1040 gram
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Lensdiameter (mm) 66
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa TSN-663M 66mm Prominar XD Spotting Scope Body of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice