Kowa Spotting Scope Body TSN-99S Prominar
Kowa Spotting Scope Body TSN-99S Prominar
3.199,00

Kowa Spotting Scope Body TSN-99S Prominar

3.199,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 1.066,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 67,98 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa Spotting Scope Body TSN-99S Prominar

De Kowa Spotting Scope TSN-99S Prominar is het vlaggenschip van Kowa. De TSN-99S is voorzien van een groot 99mm zuiver florietkristal objectief welke in combinatie met een Kowa XD lens superieure prestaties levert bij weinig licht. Deze speciale combinatie, gecombineerd met de verbeterde optische coatings elimineert vrijwel alle chromatische aberratie, zelfs bij hoge vergroting. Doordat de TSN-99S is uitgerust met een dubbel scherpstelmechanisme, kan het beeld slechts met een wijsvinger snel en nauwkeurig worden scherpgesteld in slechts een paar vloeiende omwentelingen. Het fijne scherpstelmechanisme biedt de laatste controle om het beeld haarscherp te bekijken.

Doordat de Kowa TSN-99S gebruik maakt van een 100% magnesium legering is het een compacte en lichtgewicht spotting scope in zijn klasse. De TSN-99S is eenvoudig te dragen en heeft een volledig waterdichte en stikstof-gevulde behuizing met Kowa KR coating op de optiek. Dit maakt de kijker betrouwbaar en robuust.

"Prominar" Lens

Chromatische aberratie treedt op door de verspreiding van licht en de verschillende golflengten van het licht die zich op verschillende posities concentreren, wat kan resulteren in een rode of paarse rand rond het onderwerp. Het optimale optische materiaal om chromatische aberratie te minimaliseren is fluorietkristal. Voor de bolle lens van de TSN-99S/99S wordt een fluorietkristal met extreem lage dispersiekenmerken gebruikt. In plaats van een gewone lens van optisch glas is de holle lens in combinatie met de fluorietkristal-lens gemaakt van glas met speciale dispersieve eigenschappen. Zo wordt de chromatische aberratie verder verminderd. Deze combinatie elimineert de chromatische aberratie vrijwel volledig en herdefinieert de normen voor kleurenschittering.

Fluorietkristal wordt uitsluitend gebruikt in de topmodellen van Kowa!


Belangrijke kenmerken Kowa TSN-99S Prominar:

 • Grote 99mm fluorietkristal lens
  Het fluoriet dat als optische lens wordt gebruikt, is een kunstmatig gekweekt monokristal met "ultra-lage dispersie", een eigenschap die gewoon optisch glas niet heeft. Het is een ideaal lensmateriaal dat chromatische aberratie (kleuronscherpte) bijna volledig elimineert. Het fluorietkristal dat wordt geproduceerd door de geavanceerde verwerkingstechnologie die Kowa in de loop der jaren heeft opgebouwd, garandeert de ultieme kijkervaring.
 • Dubbel scherpstelmechanisme (snel en fijn scherpstellen)
  Deze snelle scherpstelling, met een grote en eenvoudig te draaien knop, zal in twee omwentelingen van oneindig tot vijf meter scherpstellen. De fijne scherpstelling, met vloeiende bewegingen en nauwkeurige precisie, is uiterst nuttig bij hoge vergrotingen en digiscoping.
 • Oculairvergrendelmechanisme
  De oculair bajonetbevestiging heeft nu een aantrekkelijke eigenschap. Een oculairvergrendelingsmechanisme is aan de houder toegevoegd om te voorkomen dat het oculair verloren raakt of er onverwachts uit valt.
 • Sterk, lichtgewicht en draagbaar
  Dankzij een 100% magnesiumlegering behuizing is de TSN-99 Prominar serie een van de meest compacte en lichtgewicht spotting scopes met dit formaat objectief. Een volledig waterdichte en stikstof-verzegelde behuizing plus Kowa KR coating op de optiek maakt de spotting scope betrouwbaar robuust.
 • Ontworpen om mee te digiscopen
  100% compatibel met het KOWA SYSTEM. Verwissel eenvoudig oculairen, accessoires en gebruik digiscoping adapters voor DSLR-camera's en smartphones. Creëer een echt flexibel optisch instrument voor vele toepassingen.
 • 10 jaar garantie
Specificaties
Merk Kowa
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1835 gram
Diepte 36.4 cm
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie 10 jaar
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6
Oculair opties Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa Spotting Scope Body TSN-99S Prominar of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice