Kowa Smartoscope Vario-Adapter
Kowa Smartoscope Vario-Adapter
199,00

Kowa Smartoscope Vario-Adapter

199,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa Smartoscope Vario-Adapter

De Smartoscope Vario-Adapter is een hoogwaardige, universele digiscoping adapter. Deze adapter is op eenvoudige wijze geschikt voor nagenoeg alle smartphones die momenteel op de markt zijn. In de meeste gevallen kan de beschermhoes om de smartphone blijven zitten én kan de optiekarm voor de voorkeurslens* geplaatst worden wanneer er meerdere cameralenzen beschikbaar zijn.

Standaard wordt de Smartoscope Vario-Adapter geleverd met een K30 optiekarm welke gebruikt kan worden in combinatie met Kowa spotting scopes en verrekijkers. De K30 optiekarm is voorzien van een 30mm schroefdraad zodat hij geschikt is voor de uitgebreide reeks Smartphone-adapterringen van Kowa. Ook voor gebruikers van Swarovski en Zeiss biedt de Vario-adapter hetzelfde gemak: Zo zijn er optiekarmen beschikbaar die werken met de originele Swarovski PA- of AR-adapterringen en ook voor de originele Zeiss-adapterringen zijn de accessoires verkrijgbaar.

Smartoscope Vario-Adapters worden gemaakt van CNC gefreesd aluminium waarvan de binnenkant bekleed is met rubber. Door gebruik te maken van aluminium zijn de adapters licht van gewicht en geoptimaliseerd voor duurzaamheid. Dankzij de mogelijkheid om afzonderlijke componenten uit te wisselen, kan de Vario-Adapter ook als toekomstbestendig worden omschreven.

*Afhankelijk van het model smartphone kan het voorkomen dat de software ervan beelden van verschillende lenzen combineert en dus niet elke lens afzonderlijk geschikt is voor digiscoping! Voor informatie hierover verwijzen wij je naar de gebruiksaanwijzing van de desbetreffende smartphone.Toepassing Smartoscope Vario-Adapter voor Smartphones (Incl. Optiekarm K30)

Met de Smartoscope Vario-Adapter is het mogelijk om vrijwel alle smartphones te verbinden met nagenoeg alle spotting scopes en verrekijkers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Standaard wordt Optiekarm K30 meegeleverd voor het gebruik met de adapterringen van Kowa. Voor Swarovski en Zeiss is de Vario eenvoudig uit te breiden met specifieke optiekarmen en adapterringen zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid en stabiliteit. Voor alle andere merken of wanneer je een meer universelere adapter wenst kan de Vario uitgebreid worden met de Smartoscope UR-4.

Welke van de onderstaande opties je ook kiest. Je bevestigt de juiste adapter eenvoudig op het 30mm schroefdraad van de Smartoscope Vario waarna je het geheel op het oculair schuift en direct kunt beginnen met digiscopen. De optionele adapters kun je vinden bij de optionele accessoires.

Optiekarm K30 (Kowa)
De meegeleverde Optiekarm K30 kan in combinatie met de juiste Kowa adapterring verbonden worden met verrekijkers en spotting scopes van Kowa.

Smartoscope UR-4
De optionele Smartoscope UR-4 is een hoogwaardige, verstelbare oculair adapterring die veilig wordt bevestigd aan de optiekarm van de Smartoscope Vario-Adapter via een 30 mm schroefdraad. Het is de poort tussen de smartphone-adapter en het oculair en maakt aansluiting mogelijk op de meeste spotting scope oculairen van klein tot groot. Vier stelschroeven grijpen in de binnenste compressiering die wordt gebruikt om de adapterring op jouw oculair vast te zetten zonder de oculairkap te beschadigen of te markeren. De ring bevat rubberen strips om de binnendiameter van de adapterring te verkleinen voor extra veelzijdigheid en compatibiliteit met de meeste oculairen van alle merken.

Optiekarm Z13 (Zeiss)
De optionele Optiekarm Z13 is zorgvuldig ontworpen om te passen op Zeiss Exolens smartphone ringen en andere Zeiss digiscoping oculairringen met een diameter van 13mm. Apart verkrijgbaar van de Smartoscope Vario Adapter.

Optiekarm S15 (Swarovski)
De optionele Optiekarm S15 kan worden gebruikt met de Swarovski PA (15mm) Smartphone ringen met een diameter schroefdraad van 15mm. Apart verkrijgbaar van de Smartoscope Vario adapter.

Optiekarm S16 (Swarovski)
De optionele Optiekarm S16 is speciaal ontworpen voor bezitters van Swarovski AR (16mm) adapter-ringen met een schroefdraaddiameter van 16mm. Apart verkrijgbaar van de Smartoscope Vario Adapter.

Kenmerken

  • CNC gefreesd aluminium met antislip rubber
  • anti-slipt wiel van hoogwaardig industrieel kunststof, D=44mm
  • afmetingen (HxBxD) 145x72x30mm (zoals geleverd, in elkaar geschoven)
  • Opening van de klem: van 54mm tot 85mm
  • Hoogte van de klembekken: 11mm
  • Gewicht: 161 gram

In de doos

  • Smartoscope Vario-Adapter voor Smartphones
  • Optiekarm K30
Specificaties
Merk Kowa
Type camera Smartphone
Geschikt voor merk Kowa
Type Smartphone Universeel
Breedte 54 - 85 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa Smartoscope Vario-Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice