Kowa Neoprene Stay-On Case C-88A-N For TSN-88A
Kowa Neoprene Stay-On Case C-88A-N For TSN-88A
229,00

Kowa Neoprene Stay-On Case C-88A-N For TSN-88A

229,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kowa Neoprene Stay-On Case C-88A-N For TSN-88A

De Kowa Neopreen Stay-on Tas C-88A-N voor TSN-88A past exact om de Kowa TSN-88A en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door gebruik te maken van een Stay-On Tas kunnen alle functies van de TSN-88A bedient worden. De hoge kwaliteit biedt een goede bescherming en ook is het mogelijk om de objectiefdop in de tas op te bergen zodat deze niet verloren raakt. De Stay-On-Tas wordt geleverd met een schouderriem zodat u uw spotting scope altijd dichtbij draagt en kunnen er snel waarnemingen gedaan worden wanneer u dat wenst. In het pakket bevindt zich een handleiding met duidelijke instructies en afbeeldingen om de tas op de juiste manier te gebruiken.

Toepassing Kowa Neopreen Stay-On Tas C-88A-N voor TSN-88A

De Neopreen Stay-On Tas C-88A-N is de perfecte tas om de Kowa TSN-88A te beschermen op momenten dat u hem niet gebruikt. U kunt eenvoudig de bescherming van de objectieflens en het oculair verwijderen waarna de TSN-88 gebruiksklaar is. Doordat de beschermkappen met stevige drukknopen vastgemaakt zijn, kan deze er zonder problemen aan blijven hangen tijdens gebruik.

Het maakt niet uit welk oculair u gebruikt, zowel de TE-11WZ II als de TE-80XW passen in deze Stay-On Tas. Ook wanneer u gebruikt maakt van de TSN-EX16 extender hoeft deze niet gedemonteerd te worden in de Stay-On Tas C-88A-N.

Belangrijke kenmerken Kowa Stay-On Tas C-88A-N

  • Hoge kwaliteit Stay-On Tas C-88A-N voor de TSN-88A Spotting Scope
  • Een stijlvol ontwerp met daarbij een goede bescherming voor uw spotting scope met behoud van alle functies. Inclusief stay-on objectieflens en oculairkapjes die snel kunnen worden verwijderd voor waarnemingen.
  • Eenvoudige toegang tot het scherpstelwiel.
  • Waterafstotend
  • De Stay-On Tas is waterafstotend.

In de doos

  • Kowa Neopreen Stay-On Tas C-88A-N voor TSN-88A
  • Schouderriem
  • Handleiding
Specificaties
Merk Kowa
Geschikt voor merk Kowa
Type verrekijker accessoire Bescherming, Tassen & hoezen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kowa Neoprene Stay-On Case C-88A-N For TSN-88A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice