Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36
Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36
13,99

Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36

13,99

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36

De Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36 Professional is een klassieke zwart/wit film die in alle omstandigheden kan worden gebruikt. De Tri-X 400 is de standaard die wordt gebruikt bij slechte lichtomstandigheden, bij objecten waarin een goede diepte te zien moet zijn en bij snelle sluitertijden.

Kenmerken van de Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36

  • 135mm film
  • zwart/wit
  • ISO 400
  • 36 opnames

Analoge fotografie is weer helemaal terug van weg geweest, analoge camera's worden weer in overvloed verkocht en de filmrolletjes zijn niet aan te slepen. Polaroid heeft diverse analoge camera's uitgebracht en er zijn een overvloed aan apps voor je smartphone om "analoge" effecten te imiteren. Maar waarom analoog, dat is toch een stap terug? of niet?

Een digitale foto lijkt een stuk minder waarde te hebben dan een analoge foto. Het fotografieproces van analoog is heel anders als dat van digitaal. Dit komt omdat je bij digitale fotografie lukraak foto's kan maken en later kan bekijken of er wat leuks tussen zit, terwijl je bij analoge fotografie veel bewuster foto's maakt omdat je niet je kostbare rolletje wilt volschieten. Het verrassingsmoment bij het laten afdrukken van een rolletje is ook veel groter, je weet nooit van te voren wat voor mooie foto's je hebt gemaakt.

Tegenwoordig worden er veel minder foto's afgedrukt dan tijdens het analoge tijdperk. Duizenden foto's verdwijnen tegenwoordig op harde schijven, usb sticks, geheugenkaartjes en andere opslag media, terwijl je vroeger mooie fotoalbums maakte met handgeschreven teksten of tekstballon stickers. Gelukkig kan dat nog steeds want Cameraland heeft weer diverse fotorolletjes op voorraad!

Specificaties
Merk Kodak
Soort analoge camera Analoge filmrolletje
Filmformaat Kleinbeeld (135)
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is prima kwaliteit film”
Beoordeling door Martijn (geplaatst op 01-12-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is prima kwaliteit film.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kodak Tri-Xpan TX 400 135-36 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice