Kodak T-max TMX 100 120 5pak
Kodak T-max TMX 100 120 5pak
79,95

Kodak T-max TMX 100 120 5pak

79,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kodak T-max TMX 100 120 5pak

De Kodak T-max TMX 100 120 is een zwart/wit-film die zeer geschikt is voor fotografie met snelle sluitertijden. Als er in 6x6 wordt gefotografeerd is de capaciteit 12 opnames, en als er in 6x7 wordt fotografeert kunt u 10 foto's maken.

Kenmerken van de Kodak T-max TMX 100 120

  • 5 rolfilms 120mm spoel
  • zwart/wit
  • ISO 100
  • 10 opnames bij 6x7 fotografie
  • 12 opnames bij 6x6 fotografie

Analoge fotografie is weer helemaal terug van weg geweest, analoge camera's worden weer in overvloed verkocht en de filmrolletjes zijn niet aan te slepen. Polaroid heeft diverse analoge camera's uitgebracht en er zijn een overvloed aan apps voor je smartphone om "analoge" effecten te imiteren. Maar waarom analoog, dat is toch een stap terug? of niet?

Een digitale foto lijkt een stuk minder waarde te hebben dan een analoge foto. Het fotografieproces van analoog is heel anders als dat van digitaal. Dit komt omdat je bij digitale fotografie lukraak foto's kan maken en later kan bekijken of er wat leuks tussen zit, terwijl je bij analoge fotografie veel bewuster foto's maakt omdat je niet je kostbare rolletje wilt volschieten. Het verrassingsmoment bij het laten afdrukken van een rolletje is ook veel groter, je weet nooit van te voren wat voor mooie foto's je hebt gemaakt.

Tegenwoordig worden er veel minder foto's afgedrukt dan tijdens het analoge tijdperk. Duizenden foto's verdwijnen tegenwoordig hardeschijven, usb sticks, geheugenkaartjes en andere opslag media, terwijl je vroeger mooie fotoalbums maakte met handgeschreven teksten of tekstballon stickers. Gelukkig kan dat nog steeds want Cameraland heeft weer diverse fotorolletjes op voorraad!

Specificaties
Merk Kodak
Soort analoge camera Analoge filmrolletje
Filmformaat Middenformaat(120)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kodak T-max TMX 100 120 5pak of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice