Kodak Portra 400 120 5pak
Kodak Portra 400 120 5pak
€ 34,95

Kodak Portra 400 120 5pak

€ 34,95

Levertijd onbekend

  • Gratis bezorging in de Benelux
  • Vóór 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kodak Portra 400 120 5pak

De Kodak Portra 400 120 is een kleurenfilm die door de fraaie huidtinten en natuurlijke kleuren ideaal is voor portretfotografie. De film heeft een capaciteit van 10 opnamen bij 6x7 fotografie en 12 opnamen bij 6x6 fotografie.

Kenmerken van de Kodak Portra 400 120

  • 5 rolfilms 120mm spoel
  • Kleurenfilm
  • ISO 400
  • 10 opnames bij 6x7 fotografie
  • 12 opnames bij 6x6 fotografie

Analoge fotografie is weer helemaal terug van weg geweest, analoge camera's worden weer in overvloed verkocht en de filmrolletjes zijn niet aan te slepen. Polaroid heeft diverse analoge camera's uitgebracht en er zijn een overvloed aan apps voor je smartphone om "analoge" effecten te imiteren. Maar waarom analoog, dat is toch een stap terug? of niet?

Een digitale foto lijkt een stuk minder waarde te hebben dan een analoge foto. Het fotografieproces van analoog is heel anders als dat van digitaal. Dit komt omdat je bij digitale fotografie lukraak foto's kan maken en later kan bekijken of er wat leuks tussen zit, terwijl je bij analoge fotografie veel bewuster foto's maakt omdat je niet je kostbare rolletje wilt volschieten. Het verrassingsmoment bij het laten afdrukken van een rolletje is ook veel groter, je weet nooit van te voren wat voor mooie foto's je hebt gemaakt.

Tegenwoordig worden er veel minder foto's afgedrukt dan tijdens het analoge tijdperk. Duizenden foto's verdwijnen tegenwoordig op harde schijven, usb sticks, geheugenkaartjes en andere opslag media, terwijl je vroeger mooie fotoalbums maakte met handgeschreven teksten of tekstballon stickers. Gelukkig kan dat nog steeds want Cameraland heeft weer diverse fotorolletjes op voorraad!

Laat meer zien
Specificaties
Merk Kodak
Soort analoge camera Analoge filmrolletje
Kortste sluitertijd Nee
Sluitertype Nee
Meervoudige belichting Nee
Lensmount Nee
Inclusief lens Nee
Filmformaat Nee
Verwisselbare achterwand Nee
Digitale achterwand mogelijk Nee
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kodak Portra 400 120 5pak of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice