Kase Wolverine 77mm Night Kit Magnetisch
Kase Wolverine 77mm Night Kit Magnetisch
179,00

Kase Wolverine 77mm Night Kit Magnetisch

179,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kase Wolverine 77mm Night Kit Magnetisch

Het Kase Wolverine Magnetisch Neutral Night, lichtvervuilingsfilter is een filter, dat wordt gebruikt om de impact van kunstlicht bij het fotograferen 's nachts te verminderen. In de buurt van bewoning is er meestal lichtvervuiling te zien, dat een lelijk geel kunstlicht in de lucht doet ontstaan. Het Neutral Night filter geeft een natuurlijke kleur aan de nachtelijke hemel, waardoor een scherper en duidelijker beeld van de sterren ontstaat. Het filter is gemaakt van hoogwaardig Wolverine glass, dit zorgt ervoor, dat het filter bijna onverwoestbaar is.

De Kase Star Focus Tool is ontworpen om jou te helpen handmatig scherp te stellen op lichtbronnen 's nachts. Dit kunnen bijvoorbeeld sterren of kunstmatige lichtbronnen zijn. Een reeks dunne lijnen geëtst in het glasoppervlak stelt je in staat om op een lichtvlek scherp te stellen. Plaats gewoon het Night Focus gereedschap in de filterhouder en stel handmatig scherp.

Deze kit biedt het beste van 2 werelden, neemt de controle over het onnatuurlijke licht en focust daarnaast op de juiste manier voor de beste nacht opnames. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam product waarmee u de mooiste momenten en elk detail vastlegt.

Kenmerken

  • Kase glas met hoge optische helderheid
  • Vrijwel onbreekbaar
  • Nano-coatings, die reflecties regelen, olie en water afstoten en schimmelbestendig zijn
  • Kras- en schokbestendig
  • Kleurneutraal
  • Afmeting 77 mm
  • Magnetisch

In de doos

  • Kase Magnetisch Circulair Natural Night filter 77mm
  • Kase Magnetisch Star focus tool filter 77mm
Specificaties
Merk Kase
Soort filter Magnetisch filter
Filtertype Nachtfilter
Filtermaat (mm) 77
Set Ja
Soort accessoire Adapterring
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kase Wolverine 77mm Night Kit Magnetisch of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice