Kase Wolverine 72mm ND1000 Magnetic
Kase Wolverine 72mm ND1000 Magnetic
119,00

Kase Wolverine 72mm ND1000 Magnetic

119,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kase Wolverine 72mm ND1000 Magnetic

Dankzij de magnetische ring is dit Kase Magnetic ND1000 grijsfilter gemakkelijk op de lens te monteren en te verwijderen. Het filter is gemaakt van hoogwaardig Wolverine glass, dit zorgt ervoor dat het filter bijna onverwoestbaar is. Gebruik dit filter om lichtsterkte met 10 stops te verminderen. Ideaal voor lange sluitertijden en open diafragma. Het magnetische filter kan direct op een lens gemonteerd worden met een metalen behuizing. Is uw lens niet van metaal? Dan kunt u de bijgeleverde adapterring gebruiken om de filter toch te kunnen gebruiken.

ND (Neutrale Dichtheid) grijsfilter

ND grijsfilters worden gebruikt bij het fotograferen met lange sluitertijden, om de belichtingstijd van een scène op het moment van opname te regelen. Het grijsfilter heeft dus invloed op de hoeveelheid licht, dat tot de sensor doordringt. De mate waarin is afhankelijk van de sterkte van het gebruikte ND grijsfilter. Grijsfilters doen verder niets met de kleuren in je foto, waardoor het makkelijker is om met een langere sluitertijd of een open diafragma te werken. Bovendien hebben Kase-filters nauwkeurige IR-coatings, die zorgen voor een echte neutrale kleur binnen een vastgelegd beeld, zonder de kleurzweem, die normaal wordt geassocieerd met fotografie met lange sluitertijden.

Kenmerken

  • Gemaakt van Kase Wolverine glass
  • Unieke kleurcontrole
  • Schokbestendig bijna onverwoestbaar glas
  • Gemakkelijk en snel te monteren en te demonteren
  • Kleurneutraal
  • Olie-, vuil- en waterafstotende coating
  • Schimmelbestendige coating
  • 10 stops vertraging
  • Geen vignetering dankzij de dunne ring
Specificaties
Merk Kase
Soort filter magnetisch filter
Filtertype Grijs (ND)
Filtermaat (mm) 72
Set Ja
Aantal stops (vermindering) 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kase Wolverine 72mm ND1000 Magnetic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice