Kase Revolution 82mm Mega ND Kit
Kase Revolution 82mm Mega ND Kit
559,00

Kase Revolution 82mm Mega ND Kit

559,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 186,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kase Revolution 82mm Mega ND Kit

De Kase Revolution Mega Set is een uitgebreide set met zes filters uit het kleurgecodeerde Revolution magnetische filtersysteem van Kase. In deze set vind je ND8, ND64, ND1000, CPL, neutrale nacht en R.MCUV filters, ontworpen met kleurgecodeerde filterframes voor eenvoudige identificatie en uitwisseling. De ND8 is blauw gekleurd, de ND64 is geel, de ND1000 is rood, de CPL is zilver, de neutrale nacht filter is groen en de R.MCUV filter is zwart. Bij deze set worden ook adapterringen, een handige filtertas en één frontlensdop meegeleverd. Het Revolution systeem bouwt voort op Kase's eerdere Wolverine serie en is volledig achterwaarts compatibel met de Wolverine filters.

Duurzaamheid en Functionaliteit

De Revolution filters zijn vervaardigd uit schokbestendig en waterbestendig optisch glas, waardoor ze duurzaam zijn en eenvoudig schoon te maken. Belangrijk is dat deze filters geen enkele kleurzweem veroorzaken, wat resulteert in heldere en natuurlijke beelden. Naast het magnetische systeem zijn de filters ook voorzien van schroefdraad aan de voorkant (behalve de R.MCUV filter). Dit is een duidelijk verschil met de eerdere Wolverine serie, wat zorgt voor nog meer flexibiliteit in gebruik.

Magnetische Adapters voor Ultieme Flexibiliteit

Deze kit bevat zowel de standaard magnetische adapter als de inbouw magnetische adapter die wordt ondersteund door de Revolution serie. De standaard adapter wordt eenvoudig op de lens geschroefd en stelt je in staat om het filter magnetisch te bevestigen. De inbouw adapter werkt op een unieke manier. Het wordt op een zeer verzonken wijze aan de lens bevestigd, waardoor er minimale ruimte overblijft tussen de lens en het filter. Hierdoor wordt vignettering geminimaliseerd, vooral bij gebruik van groothoeklenzen. Met deze adapters kunnen tot vier filters gestapeld worden, zowel van de Revolution serie als van de eerdere Wolverine serie, en ze kunnen vrij worden gedraaid voor optimale flexibiliteit.

Meer over de Ultra-Slanke Ingelegde Magnetische Adapter

Wanneer het Revolution filter (of de achterwaarts compatibele Wolverine filter) wordt verwijderd van de inbouw adapter, kan de adapter gewoon op de lens blijven zitten zonder enige interferentie. Ook bij het gebruik van reguliere schroef-in filters op de lens blijft de adapter onopvallend. Bovendien kan de inbouw adapter worden bevestigd aan de voorste draden van reguliere schroef-in filters, waardoor de Revolution en Wolverine filters er magnetisch op kunnen worden bevestigd. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de Revolution filters bovenop andere filters te plaatsen, afhankelijk van jouw behoeften.

Kenmerken

  • Bevat ND8, ND64, ND1000, CPL, neutrale nacht en R.MCUV magnetische filters
  • Kleurgecodeerde filterframes voor eenvoudige identificatie
  • Gemaakt van schokbestendig en waterbestendig optisch glas
  • Volledig compatibel met eerdere Wolverine filters
  • Inclusief standaard en inbouw magnetische adapters
  • Mogelijkheid tot stapelen van maximaal vier filters
Specificaties
Merk Kase
Soort filter Magnetisch filter
Filtertype Grijs (ND), Nachtfilter , Polarisatie, UV
Filtermaat (mm) 82
Set Ja
Soort accessoire Adapterring, Filter Etui
Aantal stops (minimaal) 10
Aantal stops (maximaal) 10
Aantal stops (vermindering) 3
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kase Revolution 82mm Mega ND Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice