Kase Magnetische Professional Kit 77mm
Kase Magnetische Professional Kit 77mm
279,00

Kase Magnetische Professional Kit 77mm

279,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 93,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kase Magnetische Professional Kit 77mm

De Kase Professional kit 77mm is een set met magnetische filters voor op jouw lens met 77mm schroefdraad. De set bestaat uit een Circulair Polarisatie filter, ND1000 filter en een Soft G-ND0.9 filter.

Dankzij de magnetische ring in deze filterset, zijn deze gemakkelijk op de lens te monteren en te verwijderen. Het filter is gemaakt van hoogwaardig Wolverine glass, dit zorgt ervoor dat het filter bijna onverwoestbaar is. Dit is een ideale set voor de landschapsfotograaf die niet perse met een grote set wilt werken. Het magnetische filter kan direct op een lens gemonteerd worden met een metalen behuizing. Is jouw lens niet van metaal? Dan kun je de bijgeleverde adapterring gebruiken om de filter toch te kunnen gebruiken.

Kenmerken

  • Magnetische ring
  • Gemakkelijk op de lens te monteren en te verwijderen
  • Kleurneutraal
  • Geen vignetering dankzij de dunne ring

In de doos

  • Kase magnetische ND1000 filter 77mm
  • Kase Circulair Polarisatie filter 77mm
  • Kase Soft G-ND0.9 filter 77mm
  • Kase magnetische adapterring 77mm
  • Kase opbergtas

Kase Global

Kase is een wereldwijd opkomend merk van professionel filters voor de landschapsfotograaf en heeft jarenlang onderzoek en ontwikkeling gedaan naar camerafilters op de Aziatische markt. Kase Filters staat voor een productgericht bedrijf dat altijd voldoet aan de perfecte consistente Top kwaliteit. In 2011 heeft Kase uitgebreid onderzoek gedaan en werd hiermee beoordeeld met ‘China National Camera Quality Supervision and Inspection Center’. Kase heeft ook met succes een aanvraag ingediend voor de European CE Safety Certification, de European RoHS Environmental Certification en U.S. FCC Quality Safety Certification.

Specificaties
Merk Kase
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Grijs (ND), Grijsverloop (Graduated ND), Polarisatie
Filtermaat (mm) 77
Set Ja
Soort accessoire Adapterring, Filter Etui
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kase Magnetische Professional Kit 77mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice