Kase Magnetic Variable ND6-9 Stop 82mm
Kase Magnetic Variable ND6-9 Stop 82mm
229,00

Kase Magnetic Variable ND6-9 Stop 82mm

229,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kase Magnetic Variable ND6-9 Stop 82mm

Kase Variable ND is een instelbaar ND-filter van hoogwaardig B270 optisch glas, dat de hoeveelheid licht vermindert zonder de kleurbalans van het beeld aan te tasten. Het filter is erg handig wanneer je wilt werken met lange sluitertijden of met grotere diafragma's (voor kortere scherptediepte) dan de lichtomstandigheden toelaten. Het is ook een perfect filter om te gebruiken bij het filmen, omdat je de belichting kunt regelen door aan het voorste deel van het filter te draaien (het filter is instelbaar tussen 6-9 diafragma-stops). Wanneer het filter op de lens is gemonteerd, draai je aan de filterring en kun je zo de hoeveelheid licht regelen. Dankzij geavanceerde en dubbelzijdige MultiCoating, in combinatie met de B270 lenzen, krijgt het filter uitstekende optische eigenschappen. Het ND-filter wordt geleverd met een magnetische lensdop.

Lange sluitertijden

Het effect van het gebruik van lange sluitertijden is van invloed op alles wat in het beeld beweegt. Schuimend water krijgt een zijdezacht oppervlak en drijvende wolken in de lucht worden in dramatische wolkenformaties getrokken. Het effect is niet beperkt tot landschapsfotografie, en kan ook worden gebruikt voor stadsfotografie om mensen en/of auto's te "vervagen". Men kan het gevoel van beweging versterken door het onderwerp tijdens de belichting in het midden te houden ("het onderwerp volgen") en een lange sluitertijd te gebruiken.

Specificaties
Merk Kase
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kase Magnetic Variable ND6-9 Stop 82mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice