K&F Concept Magnetic Video Kit 67mm + Black Mist
K&F Concept Magnetic Video Kit 67mm + Black Mist
299,00

K&F Concept Magnetic Video Kit 67mm + Black Mist

299,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,65 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving K&F Concept Magnetic Video Kit 67mm + Black Mist

De K&F Concept Magnetic Video Kit incl. Black Mist bestaat uit een set van vijf filters, twee magnetische filter adapters en een handige draagtas om het geheel in op te bergen.

Black Mist filter

Het Black Mist filter verzacht oneffenheden, vlekken en andere gezichtskenmerken die eenvoudig door een digitale camera worden opgepikt. Het resultaat is een meer filmachtig, dromerig effect met minder contrast. Het filter heeft een doorlaatbaarheid van 87% zonder negatieve gevolgen voor de beeldkwaliteit.

Circulair polarisatiefilter

Het circulaire polarisatiefilter is draaibaar en kan ongewenste reflecties van niet-metalen oppervlakken zoals water of glas verwijderen en ook kleuren verzadigen waardoor een beter contrast ontstaat. Het effect is te zien door de zoeker en veranderd door het filter te draaien. De filterfactor varieert afhankelijk van hoe het filter wordt gedraaid en de oriëntatie ten opzichte van de zon.

ND-grijsfilters

De ND8 – ND64 - ND1000 grijsfilters verminderen het licht met 3, 6 of 10 f-stops. Door het licht deels te blokkeren kun je een grotere diafragmaopening of langere sluitertijden gebruiken. Zo creëer je een kleinere scherptediepte of lange belichtingseffecten door het gebruik van langere sluitertijden zonder overbelichte opnamen. In het algemeen bieden ND-filters je meer flexibiliteit en creatieve controle over je opnamen.

Meerlaagse coating

Elk filter is voorzien van 16 lagen multicoating en een weerstandscoating om het oppervlak te beschermen tegen water, olie, vlekken, krassen en schuren. De filters zijn gemaakt van optisch glas en hebben een slank ontwerp om vignettering te voorkomen.

Magnetisch filtersysteem

Dankzij het magnetische filtersysteem zijn de filters eenvoudig en snel te bevestigen. Geen gedoe met het opschroeven van filter op je lens. Zo mis je geen moment meer! De magnetische adapterring wordt op de filterdraden van je objectief geschroefd. De adapter houdt je filter stevig op zijn plek dankzij de krachtige magnetische aantrekkingskracht.

Inclusief opbergtas

Het meegeleverde opbergtasje met rits heeft vier vakken, een voor elk filter en uiteraard voor de magnetische filteradapterring. De binnenkant van de tas is licht van kleur, zodat je het juiste filter snel gevonden hebt.

Kenmerken

  • 1/8 Black Mist filter
  • Circulair polarisatiefilter
  • ND8 grijsfilter
  • ND64 grijsfilter
  • ND1000 grijsfilter
  • Magnetische montageringen
  • Multicoating
  • Water- en oliebestendig
  • Slank ontwerp zonder vignettering
  • Draagtas met rits en 4 vakken
Specificaties
Merk K&F
Soort filter Magnetisch filter
Filtertype Effect, Grijs (ND), Polarisatie
Filtermaat (mm) 67
Set Ja
Soort accessoire Adapterring, Filter Etui, Overige
Aantal stops (minimaal) 3
Aantal stops (maximaal) 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over K&F Concept Magnetic Video Kit 67mm + Black Mist of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice