Jupio Plate t.b.v. Single/Duo Charger - voor Olympus BLS1/BLS5
Jupio Plate t.b.v. Single/Duo Charger - voor Olympus BLS1/BLS5
4,95

Jupio Plate t.b.v. Single/Duo Charger - voor Olympus BLS1/BLS5

4,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Jupio Plate t.b.v. Single/Duo Charger - voor Olympus BLS1/BLS5

Jupio adapterplaat voor de Jupio Single of Duo Charger

Jupio produceert een breed assortiment power-accessories voor digitale camera's, camcorders, mobiele telefoons, laptops en powertools voor de veeleisende consument. Deze frontjes zijn geschikt voor het laden van de genoemde accu. Bij de Duo Charger kun je ook meerdere van deze frontjes combineren.

Specificaties
Merk Jupio
Model Accu BLS-5, PS-BLS1
Geschikt voor merk Olympus
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Jupio Plate t.b.v. Single/Duo Charger - voor Olympus BLS1/BLS5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.