Joby GorillaPod 5K Kit
Joby GorillaPod 5K Kit
159,00

Joby GorillaPod 5K Kit

159,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 53,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GorillaPod 5K Kit

Het GorillaPod 5K flexibele ministatief met balhoofdset van Joby combineert het GorillaPod 5K-statief met de BallHead 5K om een flexibel en veelzijdig ondersteuningssysteem te vormen. Met het balhoofd kunt u de richting en hoek van jouw apparatuur nauwkeurig regelen en deze snel bevestigen en losmaken dankzij de opname van een Arca-compatibele snelkoppelingsplaat. Deze kit is ideaal voor professionele DSLR's, spiegelloze camera's, LED-verlichting of andere uitrusting met een gewicht tot 5 kg.

JOBY GorillaPod 5K flexibel ministatief

De GorillaPod 5K van Joby biedt een opmerkelijke veelzijdigheid voor het ondersteunen van jouw uitrusting en heeft poten die zijn samengesteld uit verschillende gewrichten waarmee u het rond objecten kunt wikkelen en het kunt aanpassen voor gebruik op oneffen grond. Met een laadvermogen van 5 kg kan het op betrouwbare wijze professionele DSLR's, spiegelloze camera's en andere soorten uitrusting bevatten. De opmerkelijk compacte constructie van het statief, met een hoogte van 15,2" en een gewicht van 17 oz, maakt het gemakkelijk om het op te bergen of te dragen tijdens het reizen.

Om de grip en stabiliteit op onstabiele oppervlakken te verbeteren, zijn de gewrichten en voeten van de GorillaPod 5K op bepaalde plaatsen met rubber bekleed. De rest van het statief is gemaakt van metaal en een gepatenteerd ABS-plastic dat is ontworpen om duurzaamheid en stabiele prestaties te bieden. Met een 3/8"-16 schroefdraadadapter aan de bovenkant die kan worden verwijderd om een 1/4"-20 schroef te onthullen, kan het statief direct met je uitrusting worden gebruikt of aan een optionele kogelkop worden bevestigd voor verdere opnamemogelijkheden.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 5
Maximale hoogte (cm) 39
Eigen gewicht statief (kg) 0.482
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Statief materiaal Kunststof
Aantal pootsecties 10
Verstelmechanisme Overig
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GorillaPod 5K Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice