Joby GorillaPod 3K Pro Rig
Joby GorillaPod 3K Pro Rig
206,95

Joby GorillaPod 3K Pro Rig

206,95

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 68,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GorillaPod 3K Pro Rig

De GorillaPod 3K PRO Rig van Joby is een optimale combinatie van ondersteuning die is ontworpen voor zowel videografen als fotografen. De poten wikkelen en grijpen rond rails, pijpen of boomtakken voor die unieke hoekopname. Tegelijkertijd kun je stabiele ondersteuning op een vlakke ondergrond hebben voor dat één-op-één video-interview. Met deze kit kun je ook de Hub Plate Adapter, die tussen het hoofd en de benen zit, toevoegen om twee GorillaPod Arms met cold shoe mounts te bevestigen. Hierdoor kun je extra accessoires zoals LED-verlichting monteren om een scène voor video of foto te verlichten.

Joby BallHead 3K PRO

De BallHead 3K PRO van Joby is een 190 gram, 7.5 cm-hoge balhoofd die compatibel is met het Arca-type, en is ideaal voor gebruik met kleinere systeemcamera's vanwege zijn kleinere voetafdruk. De balhoofd kan flitsers, microfoons, en andere foto- en videoaccessoires dragen, en hij kan via zijn 1/4"-20-aansluiting op een beugel of rig worden gemonteerd. De enkele vergrendelknop regelt zowel de 90° kanteling als de 360° rotatie. De kleuren zwart, houtskool en rood van de BallHead 3K Pro passen bij de GorillaPod 3K PRO-standaard om een optimale kit te creëren.

Joby GorillaPod 3K PRO

De GorillaPod 3K PRO-standaard van Joby , met zijn geanodiseerd aluminium en gepatenteerde metalen socket-technologie, biedt een duurzame 272 gram statoef met een laadvermogen van 3 kg, ideaal voor systeemcamera's en andere foto-/videoaccessoires. De ball-and-socket constructie van de poten kan stevig om pijpen, rails en boomtakken worden gewikkeld en stevig worden vastgehouden voor een unieke hoek tijdens het vastleggen van video of foto. Tegelijkertijd houdt de standaard zijn positie op een plat oppervlak en je kunt hem opvouwen tot een lengte van 23 cm om hem te gebruiken als handgreep voor een kleine digitale/videocamera. De zwarte en houtskoolkleuren van de standaard passen bij de BallHead 3K PRO, die via de 1/4"-20-montage op de standaard kan worden gemonteerd, om een optimale kit te creëren.

Joby GorillaPod Arm Kit PRO

Deze GorillaPod Arm Kit PRO van JOBY bevat twee scharnierende armen, die beide kunnen worden aangesloten op een compatibele GorillaPod, statief, camera-opstelling of ander ondersteunend apparaat. De armen kunnen vervolgens worden gebruikt om lampen, microfoons, extra camera's of andere accessoires vast te houden die nodig zijn voor gebruik naast het hoofditem dat op het ondersteuningsapparaat is geplaatst. Elke GorillaPod-arm heeft een 1/4"-20-bevestiging aan elk uiteinde.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 8.9
Maximale hoogte (cm) 22.9
Ingevouwen lengte (cm) 22.9
Eigen gewicht statief (kg) 0.272
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Aantal pootsecties 10
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd Arca-swiss compatibel, Quick release
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.190
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GorillaPod 3K Pro Rig of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice