JJC Omkeerring Olympus 4/3 - 52mm
JJC Omkeerring Olympus 4/3 - 52mm
13,00

JJC Omkeerring Olympus 4/3 - 52mm

13,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving JJC Omkeerring Olympus 4/3 - 52mm

JJC Omkeerring voor Olympus 4/3 naar 52mm

Wil je de fascinerende wereld van de macrofotografie verkennen zonder eerst een kostbare macrolens aan te schaffen? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals de aanschaf van voorzetlenzen waardoor je dichterbij scherp kunt stellen. Een andere, effectievere oplossing is de toepassing van een omkeerring, waardoor je een lens achterstevoren op de camera kunt plaatsen. Hierdoor is de lens in één klap geschikt voor macro. Deze JJC omkeerring is geschikt om een lens met een filtermaat van 52mm omgekeerd op een Olympus E-body (Four Thirds) te monteren.

Na het monteren van de lens via deze adapter zul je merken dat je niet een klein beetje maar extreem dichtbij je onderwerp kunt komen. Macrofotografie met een omgekeerde lens werkt het best met een groothoeklens, dan is de vergroting het sterkst. Het hoeft geen lens van hetzelfde merk als de camera te zijn. De beperking is dat je alles, afstand en diafragma, handmatig in moet stellen. Deze omkeerring is ontworpen voor gebruik op een Olympus Four Thirds camera, hij past niet op een Micro Four Thirds camera, omdat de Micro Four Thirds lensvatting een kleinere diameter heeft.

Specificaties
Merk JJC
Filtermaat (mm) 52
Lensmount Olympus Reflex (four-third)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over JJC Omkeerring Olympus 4/3 - 52mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice