Japan Hobby Tool Easy Wrapper Protective Cloth - Large Black
Japan Hobby Tool Easy Wrapper Protective Cloth - Large Black
49,95

Japan Hobby Tool Easy Wrapper Protective Cloth - Large Black

49,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Japan Hobby Tool Easy Wrapper Protective Cloth - Large Black

Easy Wrapper beschermende doek - Large Zwart

de Easy Wrapper protective cloth van Japan Hobby Tools is een zeer veelzijdige en handige beschermdoek met diverse toepassingen. De doek is zelfklevend en daarmee perfect om iets heen te wikkelen, zoals een camera of een lens. Hiermee bied je snel en eenvoudig extra bescherming voor als je je apparatuur los in een tas wilt vervoeren. Je kunt het doek echter ook om een statiefbeen heen wikkelen wat goed van pas komt in de kou. Uiteraard hoef je je niet te beperken tot foto apparatuur, je kunt van alles en nog wat inwikkelen en beschermen.

Deze Easy Wrapper heeft een afmeting van 47 x 47 cm. Het doek is gemaakt van duurzaam polyester, maar is niet waterdicht. Je kunt deze wel eenvoudig met de hand schoonmaken in koud water, eventueel met een neutraal schoonmaakmiddel. Het doek is niet geschikt voor een wasmachine of droger.

Specificaties
Merk Japan Hobby Tool
Soort protectie accessoire Beschermhoes
Lengte 47 cm
Breedte 47 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Japan Hobby Tool Easy Wrapper Protective Cloth - Large Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice