Insta360 ONE X2 - Lens Guard
Insta360 ONE X2 - Lens Guard
30,58

Insta360 ONE X2 - Lens Guard

30,58

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 ONE X2 - Lens Guard

De Insta360 One X2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt in 360 graden. Zo film je echt alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het filmen, gebruik dan de Insta360 One X2 Lens guard.

De Insta360 One X2 Lens beschermers zijn speciaal voor de One X2 360-graden action camera. De One X2 heeft een bolvormige groothoekcamera aan de linker- en aan de rechterkant van de camerabody. De beide lenzen steken een klein stukje uit de behuizing om samen 360 graden beeld te kunnen opnemen. Dat betekent dat er mogelijk kleine krasjes op de lens kunnen komen als je hem bijvoorbeeld met veel enthousiasme rondslingert (met de Bullet Time Cord) in het bos en hij tegen een tak botst. De lens beschermers voorkomen krassen en andere beschadigingen op de lenzen tijdens het filmen.

Specificaties
Merk Insta360
Soort Behuizing
Type accessoire Lens accessoires
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 ONE X2 - Lens Guard of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice