Insta360 GPS Action Remote
Insta360 GPS Action Remote
92,99

Insta360 GPS Action Remote

92,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 31,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 GPS Action Remote

Bedien jouw Insta360 camera uit de ONE-serie op afstand met de bijgewerkte Insta360 GPS Smart Remote. De Smart Remote maakt via Bluetooth verbinding met de camera en je kunt de camera starten en stoppen en de instellingen regelen met de grote toegankelijke knoppen. De afstandsbediening ontvangt ook GPS-gegevens en stuurt deze naar de camera en slaat deze samen met de video- en fotometagegevens op de camera op.

De video's en foto's met locatiemetadata kunnen vervolgens via de smartphone-app worden geüpload naar Google Street View. Het display van de afstandsbediening toont de opnameduur van de clip en het batterijniveau, evenals de sterkte van de GPS- en Bluetooth-verbinding. Het opladen van de ingebouwde li-ionbatterij duurt ongeveer twee uur en gaat ongeveer 24 uur mee. De GPS Smart Remote wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, een polsbandje en een klem waarmee je hem aan een selfiestick kunt bevestigen.

Kenmerken van de Insta360 GPS Action Remote

  • Bedient ONE Action Camera op afstand
  • GPS-metadata mee opnemen
  • Volg snelheid, hoogte en richting
  • Bluetooth-cameraverbinding
  • Data uploaden naar Google Street View
  • Ingebouwde accu
Specificaties
Merk Insta360
Opties Display aanwezig
Type product Afstandsbediening
Draadloos bereik (meter) 20
Geschikt voor merk Insta 360
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 GPS Action Remote of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice