Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm
Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm
229,00

Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm

229,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm

Met een Circulair Polarising filter beïnvloed je de zichtbaarheid van de reflecties van glas of water. Het effect van het filter is direct zichtbaar als je door de zoeker kijkt en aan het filter draait. Door aan het filter te draaien bepaal je hoe sterk de reflecties zichtbaar zijn op de foto. Tevens zorgt het filter voor meer contrast en krijg je mooiere luchten.

Het Fusion filter van Hoya is uitgerust met een geharde topcoating die door speciale behandeling antistatisch is gemaakt. De antistatische werking resulteert erin dat ongewenst materiaal door het filter feitelijk wordt afgestoten. Omdat deze topcoating tevens gehard is, zijn tóch ontstane verontreinigingen zoals spatten of vingerafdrukken eenvoudig en met weinig risico op krassen te verwijderen.

Het Fusion filter is gemaakt van gehard optisch glas van extreme zuiverheid. Daarop zijn in totaal 18 coatinglagen aangebracht, negen aan elke kant. Deze meervoudige coating maximaliseert de lichtdoorlating (transmissie) en vermindert tegelijk reflecties tot het niveau van vrijwel volledige eliminatie. Een Fusion filter laat daarom 99,8% van het invallende licht door. En dat absoluut neutraal, zonder het contrast, de kleur of de helderheid te beïnvloeden.

Fusion filters gebruiken de klem-filterring die van de Hoya HD filters bekend is en die ook wordt toegepast voor het exact positioneren van lenselementen in een objectief Het filterglas wordt in een fijnmechanische bewerking in een verhitte filterring geplaatst en vastgeklemd. Fusion filterringen hebben geen losse onderdelen en zijn tegelijk superdun en stevig.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Polarisatie
Filtermaat (mm) 95
Set Nee
Slim filter Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Hoya Fusion Antistatic Circulair Polarisatie 95mm

Door Cameraland op 20 maart 2013

Ondanks de onuitputtelijke mogelijkheden van digitale beeldbewerking blijven filters in de fotografie erg belangrijk. Ze veranderen het licht dat de camera binnenkomt en in veel gevallen is dat beter dan correcties aanbrengen in een beeld dat al i...

Lees meer