Hoya Exapro Filter Clip For Mobile Phone
Hoya Exapro Filter Clip For Mobile Phone
19,99

Hoya Exapro Filter Clip For Mobile Phone

19,99

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya Exapro Filter Clip For Mobile Phone

De Exapro Smartphone Filter Clip is de eerste stap om het volledige potentieel van je smartphonecamera te ontgrendelen en je fotografie en videografie naar professioneel niveau te tillen. Dit innovatieve accessoire herdefinieert wat je smartphonecamera kan bereiken door 49mm filters te bevestigen, waardoor je creatiever dan ooit tevoren kunt zijn.Ontketen je Creatieve Potentieel

Ontworpen om aan de behoeften van fotografie-enthousiasten, content creators en professionals te voldoen, combineert de Exapro Smartphone Filter Clip gemak en veelzijdigheid in een compacte clip. Het zorgt voor een aansluitende en stabiele verbinding tussen je smartphone en het gekozen filter, waardoor het risico op ongewenste lichtlekken of vervormingen wordt geëlimineerd.

Til je Fotografie naar een Hoger Niveau

Verrijk je creativiteit en leg verbluffende beelden vast die voorheen alleen waren voorbehouden aan high-end camera's. De Exapro biedt een uitzonderlijk platform om een wereld van creatieve mogelijkheden te verkennen. Of je nu streeft naar indrukwekkende landschappen met polarisatiefilters of adembenemende langbelichte opnamen met grijsfilters, deze clip stelt je in staat om te experimenteren en je fotografie naar nieuwe hoogten te brengen.

Eenvoudige Installatie

De Exapro Smartphone Filter Clip installeren is een fluitje van een cent - bevestig eenvoudig de clip over de lens van je smartphonecamera en zet hem stevig vast. Dankzij het compacte ontwerp kun je hem gemakkelijk in je tas of zak dragen, zodat je elke fotografische kans kunt grijpen, waar je ook bent.

Belangrijkste Kenmerken

  • Gemakkelijke clip-on installatie
  • 49mm filterdraad
  • Compatibel met de meest gangbare ronde filters
  • Compatibel met diverse smartphone-merken
  • Toekomstbestendig ontwerp
Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Accessoires
Filtermaat (mm) 49
Soort accessoire Filterhouder
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya Exapro Filter Clip For Mobile Phone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice